2777
2789

کمکم کنید تصمیم اساسی زندگیمو بگیرم توروخدا همشو بخونید

من شوهرم مرد افتضاحیه خوبی داره مثل همه آدما حتی شمر هم نمازش قضا نمیشد ولی بدیاش بگم

بدترین بدیش اینه سرد سرده مثل دیواره یکم رحم تو دلش نیست من بمیرمم بیفتم هیچ واکنشی نشون نمیده نهایتش بگه عه اینجات درد میکنه بعدش هیچی نمیگه یعنی از نظر جنسی سرد سرده اصلا رابطه نداریم ما به هیچ وجه

بد دهنم هست خیلی فحش میده منم فحش میدم چون از خودش یاد گرفتم تاحالا به من حتی توله سگ بی صفت گفته گوه نخور زر نرن عوضی بیشور کثافتم که تیکه کلامشه سابقه کتک زدنم داره همیشه هم بحثی میشه سریع جای خوابشو جدا میکنه یا میره از خونه بیرون حتی ساعت ۳ شب

الان چیزی شد که من تصمیم گرفتم چکار کنم اینه یه کاری من ۱ ماه پیش بهش سپردم انجام بده اونم به کسی دیگه سپرد که ۷ پشت غریبس اون انجام بده ولی نتونست حالا دوباره من گفتم اون کارو میخام انجام بدم ولی این سری به شما نمیسپارم تا اینو گفتم سر من داد کشید دعوا کرد بهم گفت بی صفتی آشغالی گوه خوری منم گفتم با تو نبودم یکی دیگه اینو انجام داد من با اونم که بهش نمیسپرم ولی اون به من فحش زشت داد😭 صبح این اتفاق افتاد منم امشب به شوهرم گفتم ماهگرد ازدواجمونه بریم بیرون بیرون که نرفت الان اومدیم خونه شاد بودیم گفت تو صبح اینو گفتی منم ناراحت شدم که تو به من فحش دادی من ناراحتم تو میای گلایه میکنی موضوع صبح که تموم شده میگی بعدشم دعوا بالا گرفت و کتک کاری شد و

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم میخاد امشب تموم کنم برم قهر خونه بابام خسته شدم از این زندگی کوفتی

بنظرتون بهانه خوبم برم😭😭 همیشه هم شب دعوا میکنه میترسم مامانم خواب باشه برم خونه شون اونا جوش منو بخورن😭😭

چکار کنم چمدونمو ببندم برم؟

خوشم میاد وسط فحش و فحش کاری ماهگرد ازدواجتونم جشن میگیرین 😐

میشه زخم زبون نزنید؟گفتم کاری نکرد بخث صبح بود الان پیش کشید موضوع اصلی کمک کنید اگه نه برید نمک رو زخم من نپاشید من به اندازه دنیا داغونم

میشه زخم زبون نزنید؟گفتم کاری نکرد بخث صبح بود الان پیش کشید موضوع اصلی کمک کنید اگه نه برید نمک رو ...

عزیزم یعنی هنوز یک سالم نیست که ازدواج کردین؟ 

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

عزیزم خونتو ترک نکن مشاور یا با کمک ریش سفیده فامیل حلش کنید. تازه عروسی؟

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️
میشه زخم زبون نزنید؟گفتم کاری نکرد بخث صبح بود الان پیش کشید موضوع اصلی کمک کنید اگه نه برید نمک رو ...

ببین قصدت جداییه؟ یا اگه گرم بشه و فحش نده می مونی باهاش؟ اگه مورد اوله که به همین بهونه برو دیگه. اگه مورد دومه، مشاوره حل می‌کنه این قضایا رو و سک س تراپیست. مشکل رو حل میکنند نمیذارن برن خونه بابا که. احتمالا شغل و پشتوانه مالی هم نداری؟

تازه رابطه نیز برقرار مینمایند🤦🏻‍♀️

میگم کمکم کنید چکار کنم نمک میپاشید رو زخمم؟

منم تلاش میکنم زندگیم خوب باشه چه میدونم شوهرم شب هار میشه اینجا محازیه ولی کسی که پشت گوشیه دل داره بخدا

توروخدا چی میگید شما؟؟

ببخشید به دل نگیر

به نظرم هیچ وقت از خونه و زندگیت قهر نکن عزیزم

نذار براش عادی بشه

باهاش قهر باش اما از خونه نرو 

راستی گفتی کتک زده؟؟؟؟؟

اگه زده بحثش جداست

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
عزیزم خونتو ترک نکن مشاور یا با کمک ریش سفیده فامیل حلش کنید. تازه عروسی؟

نه حل نمیشه وقتی مریضه دهنشو بازم میکنه فحش میده هی میخوام تموم کنم نمیدونم کی تموم کنم

مشاورم گفته برو خونه بابات این آدم نمیتونه غلطی بکنه ۵ سال ازدواح کردم