2777
2789
عنوان

خانوما .باردار های عزیز

99 بازدید | 18 پست

من باردارم

امروز همش سرم گیج بود.یه حس خیلی بد داشتم 

و اصلا انگار توی حال خودم نیستم.

علتش چیه؟

راستی دکتر برای تهوعم متوکلوپرامید داده.

عوارض انگار این چیزا بود اما نمیدونم برای اونه یا چیزه دیگه

گاهی هم حس میکنم افسردگی گرفتم.

چکار کنم خوب بشم

هفته چندمی؟ 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهم عزیزم

خب طبیعیه

قندت بالا نیست

یا سرگیجه داشته باشی؟ 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

من تا هفته ۱۵ خیلی سرگیجه داشتم بعدش ک مکملای تقویتی و میده و ویتامینا سرگیجه از بین میره

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
دمیترون رو دکتر من گفت نخور خوب نیست برای سه ماه اول.اینو نوشت نمیدونم بخورم یا نه. دمیترون خوب بود ...

آها،حتما با مشورت دکتر باشه دیگه 

اگه ایشون تجویز کردن که بخور بهتر از تهوع و بی اشتهاییه

من تا هفته ۱۵ خیلی سرگیجه داشتم بعدش ک مکملای تقویتی و میده و ویتامینا سرگیجه از بین میره

اخه عزیزم فقط سرگیجه هم نیست.انگار روحی هم خرابه حالم نمیدونم شایدم تاثیر همین سرگیجست.

ولی خیلی گرسنمه و هیچی دلم نمیخواد بخورم

اخه عزیزم فقط سرگیجه هم نیست.انگار روحی هم خرابه حالم نمیدونم شایدم تاثیر همین سرگیجست. ولی خیلی گر ...

همش برا بارداریه منم بینهایت گرسنه میشدم ولی دلم چیزی نمیخواست بعد باگریه غذا میخوردم چون اگه نمیخوردم حالت تهپعم بیشتر میشد 

شمام بزور بخور خیلی بهتر میشی چند هفته دیگه نرمال میشی

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️