2777
2789
عنوان

راجل تاپیک پر بازدید که حامله بوده

344 بازدید | 39 پست

و مادرشوهرش جوجه رو نداده بهش

خاک تو سر اونایی که میگن غذای خودش بوره نخواسته بده

شما تو حاملگیت اگه این حالت بهت دست نداده

یا ویادت شدید نبوده

یا کلا ویار نداشتی

من یه بار حامله بودم نصف شب از جلوی یه فلافلی رد شدیم

بوش پیچید تو مغزممم

حالت تهوع گرفتم اب دهنم راه افتاد

گفتم به شوهرم حتما باید بخورم

وگرنه بالا میارم

گفت میریم دور بزنیم برگردیم پارک میکنم

تا رفتیم و اومدیم

فلافلیه بست

شوهرم از یه ساندویچیه دیگه گرفت برام

ولی نتونستم بخورمش چون بوی اون برام یه چیز دیگه بود

تا صبح تو فکرش بودم تهوع داشتم و از شدت حرص گریم گرقته بود ویارممم شدددددید بود و دست خودم نبود

اصلن حامله ام نبود  اصلن کارشون انسانی نبود 

دلم سوخت برای استاتر بیچاره همه کوبیدنش

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا من موندم وقتی این حرفو زدن!

من نصف شب بیدار شدم دلم عسل میخواست ولی نداشتیم نشستم گریه کردم

الان ک بهش فکر میکنم میگم چرا گریه میکردم ولی خب اون موقع ادم دست خودش نیست

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊

آره دقیقا خیلی ناراحت شدم واسش اصلا کارشون درست نبود 😢

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

من اوایل بارداریم دلم گوجه سبز میخواست فصلش نبود

انقدر گریه میکردم   

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

منم درک میکنم

یه بار رفتم خونه مادرشوهرم .تقریبا دوساعت از غذا خوردنشون گذشتع بود و هیج خبری از غذا نبود.یعنی من هیچی ندیدم.ولی بوی قورمه سبزی کل خونه رو برداشته بود.به خووهرشوهرم گفتم سریع رفت اورد خوردم.

ولی شوهرم میگفت هیچ بویی نمیاد

یادمه باردار بودم رفتم خونه مامانم توی راه پله همسایشون رو دیدم خرید کرده بود 

خدا شاهده من اصلا هم به دستش نگاه نکردم 

یک ساعت بعد اومد دم خونه گفت خرید کرده بودم ماکارونی درست کنم گفتم دینت گردنم نمونه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

والا حامله هم بودیم ، ویار هم داشتیم 

اما به دیگران چه ربطی داره از مال خودشون به ما بدن 😐 برای خودمون بچه میاریم .

و اینکه هیچچچ اتفاقی هم نمیفته تو بارداری چیزی دلت بخواد و نخوری . فقط گنده ش کردن که شکم پروری رو توجیه کنن

من نخوندم کامل تاپیکو ولی خیلی نامردیه ی عضو از خانوادتو حتی باردار نباشه بوی کباب دیوانه کننده س نمی دونم چجوری ی سری بی وجدان هستن من قرمه سبزی گذاشته بودم بعد دیدم بچه همسایه جلو در داشت به مادرش می گفت امروز قرمه سبزی بذار دلم می خواد سریع چون زیاد نبود اندازه بچه گونه کشیدم دادم بچه بعد شما فکر کن زن پسرت حامله والا دورازجون آدم گربه و سگ ببینه غذا می خوره نگاه کنه از گلوش پایین نمیره 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم