2777
2789
عنوان

راجل تاپیک پر بازدید که حامله بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 39 پست

من تازه زایمان کرده بودم همسایه روبرویوم سبزی کاشته بود 

برام اورد 

گف میای بالکن چشت میخوره دلت میخواد 

در این حد غریبه  ب فکرم بود 

خاک تو سر اون مادر و بچه هاش 

خوبه کوفتشون نشده 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما توی خیابونمون چهارتا زن حامله داریم هر وقت کباب میکنیم سه سیخ  چهار سیخ اضاف میزنیم مامانم‌میزاره لا نون در میزنیم  یا زنگ میان دم در بهشون میدیدم یکم اولش خجالت میکشن ولی بعدش همونجا جلو خودمون میخورنشون زن حامله دست خودش نیست

بعددد اینا غریبه ان چطور عروس خودش رو نداد؟؟؟!

ما ی عقیده دارن بختیاری ها میگن زن حامله چیزی ببینه بهش ندن پشت بچه سیاه میشه منظور باسن اشه😂

والا حامله هم بودیم ، ویار هم داشتیم  اما به دیگران چه ربطی داره از مال خودشون به ما بدن 😐 بر ...

یه تیکه مرغ  چه شکم پروریه ؟

گناه داره 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
والا حامله هم بودیم ، ویار هم داشتیم  اما به دیگران چه ربطی داره از مال خودشون به ما بدن 😐 بر ...

چرت و پرته گفتم شما ویارت شدید نبوده پس حرف مفت نزن

جنین و مادرش عذاب می کشن

من تا صبح از معده درد تهوع نخوابیدم

و گریه میکردم

ویارم شددددید بود تاکید میکنم

مال شما شدید نبوده دهنت ببند

از اون یه لقمه کسی تن پرور نمیشه 

ولی اونا دیگران نبودنا

نوه اونارو باردار بود :/

🌚intp                  (تیکر بارداری نیست )              ناشناس؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/1327711

متاسفانه بعضی آدما دل ندارن

من وقت بوده چیزی خوردم تو فضای دانشکده طرف جلو روم نشسته بوده تعارف کردم بعضی آدما ممکنه حتی حامله هم نباشن و چیزی ک داری میخوری رو هوس کنن و خیلی دلشون بخواد و اون موقع هم نتونن فوری فراهم کنن

خیلی ناراحت شدم و دلم گرفت 

چه برسه به خانوم حامله ای که یه زندگی دیگه تو وجودش داره 🥺

هعیییی نامهربون نباشیم 

تویی که این امضا رو می‌خونی، آره با خودتم،خدا حواسش بهت هست❤️🌱صبور باش معجزه‌ی خدا نزدیک هست❤️🌱تا اینجا اومدنت اصلا آسون نبوده،بابتش از خودت تشکر کن… 🌈

این حرفو نزن عزیزم 

دیگه بچه ها هم میدونن اگه زن حامله چیزی دید باید بهش بدن درسته اتفاقی واسه  مادر یا بچه نمیوفته اگه نخوره ولی شما چجوری از گلوت پایین میره خدارو خوش نمیاد

مادرشوهرش جنسش خراب بوده ک زیر پنجره اینا جوجه درست کرده و بهش نداده

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
یه تیکه مرغ  چه شکم پروریه ؟ گناه داره

من خودم همیشه به بچه هایی که به غذا یا خوراکی دستم نگاه کنن حتما میدم . اما واقعیتش اصلاااا این ادا های بارداری رو درک نمیکنم . خودم هم باردار بودم ویار گیلاس و فلافل داشتم دائما . آب دهنم راه می‌افتاد و غش میکردم یه دونه بذارم دهنم . اما هیچوقت فکر نکردم باید فلانی به من بده . دس کردم تو جیبم خودم تهیه کردم .

من خودم همیشه به بچه هایی که به غذا یا خوراکی دستم نگاه کنن حتما میدم . اما واقعیتش اصلاااا این ادا ...

استاترهم گف شب شوهرش اومده براش گرفته 

ولی خیلی بی انصافیه  غریبه نبوده ک 

مادرشوهرش بوده 

کسی از غریبه توقعش نمیره  

حالا بحث توقع هم نیس خدایی 

بوی کباب ب ادم سالم میخوره هوسش میکنه 

دیگه حامله ام باشی چ بدتر 

من خودم همیشه به بچه هایی که به غذا یا خوراکی دستم نگاه کنن حتما میدم . اما واقعیتش اصلاااا این ادا ...

حال ادم بد میشه مدت زیادی تو فکر می ریییی و عذاب می کشی اینا عروسشون بوده و باید بهش می دادن

ادا نیست چون دست ادم نیست