2777
2789
عنوان

یعنی مامانم الکی میگه؟

157 بازدید | 8 پست

بابام قرار بود باطری ماشین خواهرم عوض کنه و چون قراره ماشینش دست ما باشه چند ماه، گفتم هرچی پول باطری شد خودمون میدیم. به مامانم گفتم به بابام بگه هرچی هزینش شد بگه که ما بدیم بهش. من هرچی تو سایت میبینم بالاترین قیمت باطری پراید ۲۵۰۰ هست. مامانم گفت بابا میگه نو بخوام بگیرم ۶ میلیون میشه بابام هم پشت تلفن گفت من کی این حرف زدم؟ مامانم گفت خودت گفتی بعد گفت الان کار دارم قطع میکنم 😐 کلا ای این اخلاق ها داره میخواد دست بالا بگه بعد بگه قیمت مناسب برات پیدا کردیم و منت کرده باشه 🥴 حالا میگم نکنه واقعا همین قیمت شش میلیون هست؟ اما کلا سایت ها رو گشتم نهایتا ۲۵۰۰ بوده. نمی‌دونم چرا راستش نمیگه و الکی میخواد به آدم استرس بده. خیلی کمک می‌کنه به ما و خوب هست اما همیشه برا اینکه ممنونش باشیم چنین دروغ های میگه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرت قیمت فضایی میگه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
بزار بگه

والا منو استرس گرفته الان. نمیاد حقیقت رو بگه خیال ما راحت بشه میخواد تو استرسش باشیم بعد مثلا بگه کلی زحمت کشیدین و گشتیم تا برا شما ارزون تر پیدا کنیم. البته اگه این دفعه شانس من واقعیت نگفته باشه 😂

توهین نکن بهش لطفا اما خیلی سیاست مدار هست بخدا.

توهین نکردم بخدا🥲😂فقط نمیدونم اسم اینکار مامانتو چی بزارم 

مبیناتونم یه دختر نیمچه کوچولو در قالب شادی و خوشحال بودن🖤☺️درضمن پروفایل خودمم