2777
2789
عنوان

به نظرتون این پسر قصدش چیه ؟ شات

435 بازدید | 38 پست

بچه ها اکسم با من کات کرده(بعد از چند سال دوستی)

دلیلش فشار مالی و کاری 

بعد از کات کامل جدا نشدیم در رفت و آمد بودیم 

هر از گاهی از من درخواستای عجیب و غریب داره

نمی‌دونم چرا اینجوری می‌کنه یه حسی دارم یه حس بد 

نگین چرا جواب میدی حالا که دادم می‌خوام ببینم واقعا چجوری آدمیه اصن منو میخواد نمی‌خواد نمی‌فهمم 

اینارو خودم تایپ کردم چون انگلیسی نوشته بودیم گفتم شاید حال خوندن نداشته باشبن

اونجا که نوشتم (من) حرفای منه

دعوا هم از اونجا شروع شد که از من عکس میخواست و من نمی‌دادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی الان 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

فشارمالی بهونس اون  معلومه اصلاشماروواسه زندگی نمیخادوالابهت پیشنهادهای نامعقول نمی‌ده فقط دنبال اینه مفت وراحت بدون هیچ تعهدی بدست بیاره ازت بهره ببره وسیرک شد بعدکات ابدی کنه

Dunyada olumden baskasi yalan
من دوس دارم عقلم رو با چند نفر دیگه بزرم رو همدیگه . شما نظری نداری خوب نظری نده

بلاک کن بی جا میکنه قلدر بازی در میاره... پا رو دلت بگذار بلاک کن

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه