2821
2789
عنوان

چجوری سوابق تحصیلیم و تایید کنم؟

2031 بازدید | 51 پست

الان یه خبر دیدم

این

🔴 کدام دسته از کنکوری‌ها برای تایید «سوابق تحصیلی» فقط تا سه شنبه وقت دارند؟

🔹 آن دسته از داوطلبان کنکور که فارغ التحصیلان سال‌های ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۱ که در آزمون خرداد ۱۴۰۲ برای ایجاد سابقه یا ترمیم نمره شرکت نکرده‌اند، تا فردا سه شنبه باید سوابق تحصیلی خود را تایید کنند.

نمیدونم یعنی چی رفتم تو سایت مای مدیو تو قسمت سوابق فقط یه کد ۱۹ رقمی بهم میده الان باید چیکار کنم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم منم شرایطم مشابه شماست لطفاً اگر تونستید مشکل رو حل کنید اینجا اطلاع بدید ، منم اگر تونستم این ...

من رفتم توی سامانه ی ساهت اونجا استان و انتخاب کردم رفتم واسه تایید اما اصلا اطلاعات هویتی و حتی عکسمم نبود نوشته بود باید خودم تغییرات و اعمال کنم یعنی اطلاعات و وارد کنم که خب میخوام شب برم کافی‌نت خودم نمیتونم میترسم خراب بشه عکس نمیتونم بذارم

تایید کردی؟

نه

من رفتم توی سامانه ی ساهت اونجا استان و انتخاب کردم رفتم واسه تایید اما اصلا اطلاعات هویتی و حتی عکسمم نبود نوشته بود باید خودم تغییرات و اعمال کنم یعنی اطلاعات و وارد کنم که خب میخوام شب برم کافی‌نت خودم نمیتونم میترسم خراب بشه عکس نمیتونم بذارم

من رفتم توی سامانه ی ساهت اونجا استان و انتخاب کردم رفتم واسه تایید اما اصلا اطلاعات هویتی و حتی عکس ...

من تو کانال مشاوره دیدم گفته فقط کسایی که پشت کنکور بودن و ترمیم نکردن باید تایید کنن

من تو کانال مشاوره دیدم گفته فقط کسایی که پشت کنکور بودن و ترمیم نکردن باید تایید کنن

نگفتن چجوری تایید کنیم؟من شنیدم باید بریم سایت مای مدیو و بعد بریم تو قسمت سامانه ی ساهت

2825
2823
2791
2779
2792