2777
2789

بچه ها دو ماهه دماغمو عمل کردم 

خدا گواهه زندگیم جهنم شده دردم ظاهرش نیس اصلا

هی با خودم میگم اگه همینطوری کیپ بمونه درست نشه چی🥺

اگه صدام مثل سابق نشه چی🥺

اگه زمستون و سرما به مشکل بخورم با این دماغ عملی چی🥺

اگه با دماغ عملی مثل دماغ قبل عمل راحت نباشم چی 

و هزاران اگه های دیگه که زندگی رو برام جهنم کرده 

دیگه روح و روانم ریخته بهم

دچار وسواس فکری و افسردگی شدید شدم توروبخدا اگه تجربه ای دارید و میتونید بهم کمک کنید 

من دیگه علنا زندگی نمیکنم 

پیش روانپزشکم رفتم دارو میخورم ولی افکارم داغوووونم کرده 🥺🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش خواهر کوچیکم عمل کرده اونم دو ماه نشده هنوز،فقط دراز شده دکتر سر بیشنیشو تیز کرده ،ما بهش چیزی نگفتیم تو روحیه اش تاثیر بد بزاره اما خودش راضیه،صداشم عوض شده .دکترش گفته یه سال دیگه برمیگرده حالت عادی همه چی.شاید برای شمام درست شه

همه امتداد یکدیگریم🤍🤍
راستش خواهر کوچیکم عمل کرده اونم دو ماه نشده هنوز،فقط دراز شده دکتر سر بیشنیشو تیز کرده ،ما بهش چیزی ...

خدا کنه همینطور شه چون کلا افسردگی گرفتم حال روحیم اصلا خوب نیس زندگی دنیا برام جهنم شده

الهی،غصه نخور برو پیش دکترت شاید قطره ای بده داروییی بهتر شه 

نمیدونم حتی روم نمیشه این افکارمو پیش کسی بگم🥺دیشب تو حیاط خابیدم دماغم کیپ شد چون هوا سرد بود 

دلم دماغ خودمو خاست که تو برف و سرما ذره ای اذیتم نمیکرد 😔😔😔

نمیدونم حتی روم نمیشه این افکارمو پیش کسی بگم🥺دیشب تو حیاط خابیدم دماغم کیپ شد چون هوا سرد بود  ...

خزان ببین نصیحت نیستا،ببین همه تاپیکات شده این،واقعا داری خودتو از بین میبری،دقیق بگو مشکل اصلیت چیه،بزرگترین مشکل عملت چیه،از ظاهرش راضی نیستی؟

همه امتداد یکدیگریم🤍🤍
خزان ببین نصیحت نیستا،ببین همه تاپیکات شده این،واقعا داری خودتو از بین میبری،دقیق بگو مشکل اصلیت چیه ...

میدونی چیه ابجی 

همش میگم کاش عمل نمیکردم انگار یه ترس دارم تو وجودم 

انگار یکی هی میگه دماغ عملی دردسره 

کلا حالم بده 😔😔😔انگار افکار منفی هی میچرخه تو سرم 

میدونی چیه ابجی  همش میگم کاش عمل نمیکردم انگار یه ترس دارم تو وجودم  انگار یکی هی میگه ...

ببین بلاخره یه جا از بدنت زیر تیغ رفته.یه ماه دوماهه خوب نمیشه.

عوضش به این فکر کن که زیباتر شده.

تازه ورمش میخوابه زخماش بسته میشه.

فرمش بهتر میشه.این عوارضی که الان داری کوتاه مدت،اصلا نگران نباش.

فکرتو از این موضوع ببر سمت یه چیز دیگه

اگه خیلی ورم داره دکتر بهت امپول کورتون میزنه سریع خوب میشه.اگه برات مقدور عکس قبل و بعدتو بفرست 

بعد ته ته ته ته ته اش یه عمل ترمیمی انجام میده خودت عاشقش میشی.

همه امتداد یکدیگریم🤍🤍
ببین بلاخره یه جا از بدنت زیر تیغ رفته.یه ماه دوماهه خوب نمیشه. عوضش به این فکر کن که زیباتر شده. ...

من بمیرمم زیر عمل دوباره نمیرم پدرم درومد سر همینم 

نمیدونم تمااااااام فکرو ذکرم شده دماغ لعنتی روزی نیس بابت عملم خودمو فوش ندم خاهر افسردگی شدیدی گرفتم 

اسمم زهراس ممنون میشم الان وقت غروبه برام دعا کنی که این عمل هیییییچ عارضه ای روم نزاره و زود خوب شم🫂🙏😔😔😔