2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی من اگر دماغ تو رو داشتم ی ذره هم به عمل فکر نمیکردم ببخشید اسی ولی خیلی ناشکری رفتی عملش کردی 

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم   
خدایی من اگر دماغ تو رو داشتم ی ذره هم به عمل فکر نمیکردم ببخشید اسی ولی خیلی ناشکری رفتی عملش کردی& ...

دیگه گذشت اتفاقا دکترم گفت دماغت خیلی مشکل خاصی نداره😐😐😐دیگه کفنم برم عمل کتم اخه پهت بود واقعا بنظرم

دیگه گذشت اتفاقا دکترم گفت دماغت خیلی مشکل خاصی نداره😐😐😐دیگه کفنم برم عمل کتم اخه پهت بود واقعا ب ...

نمیدونم چی بگم 

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم   
پهن بود سرشم گردالی بود دوستش نداشتم پره هاشم بد بود

منم بینم ظاهری خوبه ولی سوراخ‌های بینی یکیش جمع شده ، میترسم اصلا برم دکتر 🤦🤦 فکر کنم انحراف داره چون نفس کشیدنم برام سخته

منم بینم ظاهری خوبه ولی سوراخ‌های بینی یکیش جمع شده ، میترسم اصلا برم دکتر 🤦🤦 فکر کنم انحراف داره ...

نگران نباش برو هیچی نمیشه تهش خودت تصمیم میگیری

منم ۶ ماه دیکه میام نتیجه نهایی رو میدم