2777
2789

من هیچ وقت به موقعیت خونواده خودم افتخار نکردم ولی تو زندگی دستاورد های بزرگی داشتم که همیشه سرم بالا بوده به خاطرشون 

الان یه حس برتری نسبت به سایر مردم پیدا کردم و یه دید از بالا به پایین بهشون دارم

یه جورایی حس میکنم من ازشون بهتر بودم که این دستاوردا رو داشتم 

درسته هیچ وقت به روی کسی نیاوردم این موضوع رو ولی همیشه ته دلم مطمئنم که ازشون بهترم و این باعث میشه تو صحبتام یا توی رفتارم یه اعتماد به نفس و قاطعیت و آرامش خاصی وجود داشته باشه که مطمئن باشم همیشه پذیرفته شده هستم 

حسم اشتباهه؟ اگه اشتباهه چیکار کنم درستش کنم؟

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه به روی بقیه نیاری

تحقیر و تمسخر نکنی

نه چه اشکالی داره آدم باید از خودش راضی باشه 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
حست طبیعیه ولی هیچوقت تو هیچ بحثی حق به جانب نباش رو عقیده خودت باش ولی سعی نکن بکنیش تو چش مردم

نه بابا تو بحثا کاری به بقیه ندارم 

من ك متاسفانه ب خاطر شغلم اينجوري هستم همش دستوري حرف ميزنم وقتي هم پيام ميدم ب بقيه برميگردم ويراش ميزنم ي لطفا اضافه ميكنم ب حرفام 

يكم لطيف تر كنم

تا قبل از اينم مدتي فكر ميكردم خيلي خاص هستم فاز زياد داشتم 

الان ديگه اونطوري نيستم 

منم ب كسي نميگفتم ك بهتر از شما هستم ولي توي رفتارم مشخص بود مث همين ك شما ميگي.. ولي روزگار بلا ب سر ادم زياد مياره ك اين چيزا ديگه از يادم رفته… 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
اگه به روی بقیه نیاری تحقیر و تمسخر نکنی نه چه اشکالی داره آدم باید از خودش راضی باشه 

نه خدایی تحقیر نکردم کسیو ولی همیشه چیزایی که داشتم برا خیلیا حسرته و حس میکنم شاید دلشون بشکنه یا بگن کاش من جای اون بودم

ادم هرچی تو زندگی شخصیت بزرگتر و ذهن والاتری داشته باشه،نسبت به دستاوردهاش متواضعانه تر برخورد میکنه. اغلب مون در موقعیتهای تحصیلی و کاریمون خوب پیشرفت میکنیم ولی در رشد شخصیت،نفس،اخلاق و درونمون پیشرفت هامون کمتره.

من ادم های بزرگ زیادی دیدم که دستاوردهاشون خیلی خیلی بالاتر از این حرفاست ولی بسیار نسبت به بقیه متواضع تر هستن.

نه که دستاوردهاتون بی اهمیت باشه،نه خیلی هم مهم هستن و قطعا براشون خیلی زحمت کشیدبن و این قابل تقدیره ولی سعی کن روی رشد درونیت هم کار کنی تا نگاه به بقیه زیباتر باشه.

موفق بتشی

من ك متاسفانه ب خاطر شغلم اينجوري هستم همش دستوري حرف ميزنم وقتي هم پيام ميدم ب بقيه برميگردم ويراش ...

عه خدا بد نده 

منم برا شغلم همینم بعضا یه جوری با آقایون حرف میزنم بابام میگه دلالی مگه اینجوری چونه زدن یادگرفتی😂😂😂 

عه خدا بد نده  منم برا شغلم همینم بعضا یه جوری با آقایون حرف میزنم بابام میگه دلالی مگه اینجور ...

اره ديگه دنيا بد كرد ب خانوادم..

من ويژگي كارم دستوري حرف زدن هست 

اگه اينو خاهشي و لطفا و فلان و اينا بگم اصلا نميشه 

و متاسفانه تاثير زيادي روي من گذاشته چون خودم مستعد بودم بخاطر همين توي كارم موفقم ولي توي روابط اجتماعي نه اصلا

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.