2777
2789

خداییش دوهفته اینهمه صبر کردم و آنقدر طولانی بود برام 

بعد امروز رفتم سونو بعد از ۱۲ روز ساک که ۲ م بود شده بود ۶ و جنین دیده نشد همچنان و فقط کیسه زرده و ساک کوچیک بود این مال یه سونوگرافی بود که واژینالم بود در صورتی که ۱۶روز از موعد  پریودم گذشته بود

دوباره یه سونو شکمی هم ۴ روز پیش به دلیل لک رفتم که گفت ۵ هفته و ۳ روز هستی و از اولین روز اخرین پریودی ۴ روز عقبتری

امروز دکتر بهم انوکساپارین داد و گفت روز یکی بزن کنارش هم قبلا اسپرین و شیاف پروژسترون و ویتامین‌های ب استفاده کردم 

سابقه سقط هم‌داشتم 

واقعا امیدی هست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زوده برای دیدن جنین اگه هفته 5 باشی منم هفته 6رفتم فقط ساک و کیسه زرده بود جنین یاهمون فتال پل تشکیل نشده بود هفته 6ونیم 7 بودفک کنم رفنم هم جنین بود هم قلبش تشکیل شده بود میزد 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

ویار و اینا نداری؟ خوش به حالت

من انقدر حالم بد بود اصن دنبال اینچیزا نبودم🤦‍♀️فقط جون سالم به در بردن مهم بود برام.من بی بی چک هفته4زدم.آزمایش هفته 5و سنو تشکیل قلب8هفته

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

درضمن تند تند سونو ومعاینه نرو خیلی خطرناکه برای جنین و بارداری خدایی نکرده جوری نشه خودت بااین کارات باعث سقطش بشی قشنگ 2یا3 هفته صبر کن استرس نداشته باش بعدش برو انشاله هم جنین هست هم قلبش تشکیل شده 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)