هموووون😍😍😍من تا پری روز کلاردشت بودم اونا هم همش هوا آبری و مه بود باورم نمیشد تابستونه ب ...
من بچه شمالم ،بعد از هشت سال که تهران (تهرانسر) بودم (از سال ۹۱ تا ۹۹)
دو ساله برگشتم وطنم
قشنگ می فهمم چی میگی
یعنی تازه قدر شهرمو دونستم یه نعمت واقعی بهشت واقعی
خدا کنه تا آخر عمر موندگار بشم 💗
نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»
ما پختیم پاییز چیه اون برگ ها احتمالا درخت شون بیماری گرفته
نبابا از گرما سوختن اونا هم
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
ن شهر ما ب حدی شرجیه ک دو دیقه میری پارکینگ انگار رفتی سونا
من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»
من هرگز فکر نمی کردم خدا شانس دوباره بهم بده برگردم
خدایا تا آخر عمر بندگیتو می کنم یکاری کن موندگار بشم
امضاتو خوندم انشالله جایی ک دوس داری زندگی کنی تا همیشه ..میتونم بپرسم همسرتون از کجا هستن ؟
خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖 خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی ***** ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم