2777
2789

خیلی تنبله کارشو میندازه گردن بقییه هیچ کار مفیدی انجام میده وسواس فکری شددددید داره هی میگه الان یکی میمیره گریه میکنه نریم بیرون از خونه هرروزم یچیزی میزنه به سرش یروز غذا نمیخوره میگه سمیه یروز از انعکاس خودش تو آینه میترسه همیشه هم گوشه گیره و سره هر حرف کوچیکی میزنه زیر گریه خیلیم لجوجه هرکاری دلش بخواد میکنه کسیم چیزی بگه دیوونه بازی درمیاره ولی یجورایی دلم براش میسوزه گاهی وقتا میگه من خیلی بقییه رو اذیت میکنم کاش بمیرم هم خودم هم بقییه راحت بشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند جلسه ببریدش مشاوره

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عزیزم ایشون باید تحت درمان جدی باشن.توروخدا رها نکنید همینجوری

بخدا دیگه هممون خسته شدیم خودشم بریده دیگه راضی نمیشه بره دکتر باز قبلا بهتر بود تازگیا خیلی بدتر شده همش هم خونس افسردگیم گرفته 😢

ببرید پیش روانپزشک

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."