2777
2789
عنوان

خواهرم 23 سالشه مث بچه هاس خسته شدم :(

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دوسال پشت موند اما اصلا نمیتونست درس بخونه خودمم میدیدما تلاش میکرد ولی بشدت استرس میگرفت دیگه ته ...

بهش فشار نیارین داداش من نمی تونست درس بخونه کنکور قبول نمیشد بدون کنکور رفت بعد یه ترم هم مشروط بعد توی همین موقعیت از فشار درس کل وسایل خونه رو خورد کرد بردیمش بیمارستان

بردیم چن بار

چی گفتن 

ببین یا یچیزی اذیتش میکنه یا کرده و جرات گفتن نداره 

یا واقعا دعایی شده یا جنی 

یاهم شدیدا مشگل روحی داره 

همه اینارو یکی یکی انجام بدین 

من این چیزایی که میگی بطرز وحشتناک طرز رو با مامانم گذروندیم بخاطر یه شوک عصبی که بهش وارد شد و زندگیم جهنم مطلق شد. وهست گفتم بدونی 

ان شاءالله همممه مریضای روحی روانی خوب بشن من فک میکنم مریضی روحیاز سرطان و اینا هم سخت تره بقیه هم ...

دقیقا هیچکس نمیفهمتش گاهی وقتا خیلی دلشو میشکنن منم خیلی سعی میکنم درکش کنم ولی بعضی وقتا واقعا نمیفهممش 😢

دقیقا هیچکس نمیفهمتش گاهی وقتا خیلی دلشو میشکنن منم خیلی سعی میکنم درکش کنم ولی بعضی وقتا واقعا نمیف ...

دلم ریش ریش شد عزیزم خدا کمکش کنه ان شاالله امام زمان در حقش لطف کنن بیماریشخوب بشه منم مشکلات این شکلی دارم به خوبی درک میکنمش 

حرم برم حتما دعا میکنم واسه خواهرتون

بهش فشار نیارین داداش من نمی تونست درس بخونه کنکور قبول نمیشد بدون کنکور رفت بعد یه ترم هم مشروط بعد ...

خودش میخواس وگرنه فشار نمیاوردیم میگف میخواد بره پیش دوستاش

خودش میخواس وگرنه فشار نمیاوردیم میگف میخواد بره پیش دوستاش

آره کار خوبی می کنی که زور بهش نمیگید هر کسی از لحاظ روحی و جسمی یه توانی داره لازم نیست برای دانشگاه رفتن خودشو نابود کنه