2777
2789
عنوان

خواهرم 23 سالشه مث بچه هاس خسته شدم :(

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 38 پست
بخدا دیگه هممون خسته شدیم خودشم بریده دیگه راضی نمیشه بره دکتر باز قبلا بهتر بود تازگیا خیلی بدتر شد ...

ببین بیماری ایشون اگر تحت درمان نباشه روزبروز بدتر میشه . اونوقت حسرت میخورید که کاش زودتر برده بودیم. 

سلام😊 
دانشگاه نمیره؟

نه دوسال پشت موند اما اصلا نمیتونست درس بخونه خودمم میدیدما تلاش میکرد ولی بشدت استرس میگرفت دیگه تهشم بیخیال شد دلم براش میسوزه همه دوستاش یا درس میخونن یا ازدواج کردن خیلی تنهاس 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتش پر کنه  باشگاه شنا  کلاس زبان  تور مسافرتی  کافه گردی خرید

باز وقتی دوستاش بود میرف ولی الان از خونه بیرون نمیره با ماهم نمیره مامانم که مریضه منم هرچقد اصرار میکنم قبول نمیکنه میگه با دوستات برو شنیدم به مامانم میگف با من بیرون رفتن فقط حالشو بد میکنه نمیخوام اونم مث من بشه 😢

بخدا دیگه هممون خسته شدیم خودشم بریده دیگه راضی نمیشه بره دکتر باز قبلا بهتر بود تازگیا خیلی بدتر شد ...

ببرید دکتر دستور بستری بده 

تا دوز و نوع داروهاشو مشخص کنن 

اینحوری که همتون زجر میکشید

قرصهای اعصاب و روان خیلی زیادی وجود داره

روانپزشکا معمولا داروهارو که تجویز میکنن میگن یدوره بخوره اگه بهتر نشد یک داروی دیگه میدن بهش

وسط راه این پروسه ی درمان رو رها نکنین هیچ وقت

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

منم وسواس دارم قبلا خیلی شدید بود دکتر نرفتم ولی ته قلبم این بود برم کربلا امام حسین شفام میدن خداروشکر خیلی بهترم

اگه میتونین برین کربلا زیارت امام حسین و کمک خواستن رد خور نداره