2777
2789

روغن آرگان و نارگیل خوبن

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای پرپشتی و بلند شدن مو؟

نمیدونم حقیقتش من موهام هم پرپشته هم بلند برا تقویت و نرمی مو میزدم

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

من بعد زایمان موهام کم پشت شده بود رز ماری و نعنا رو گذاشتم تو آب جوش درحدی‌ که به عصاره برسه آبش رو ریختم تو این جا اسپری ها هفته ای دوبار میزنم به موهام خیلی تاثیر داره موهام پرپشت شده قشنگ

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..
من بعد زایمان موهام کم پشت شده بود رز ماری و نعنا رو گذاشتم تو آب جوش درحدی‌ که به عصاره برسه آبش رو ...

یعنی دیگه لازم نیست بعدش مو رو بشوریم؟ 

من رزماری زدم بعد موهامو آب زدم🥴

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
رزماری خالی چطور؟  تا چند وقت اثرشو دیدی بلند هم شده؟

تو یه ماه تقریبا 

خالی رو امتحان نکردم با نعنا شنیدم بهتره همون جوشوندم اینم عکس

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..
یعنی دیگه لازم نیست بعدش مو رو بشوریم؟  من رزماری زدم بعد موهامو آب زدم🥴

نه حداقل باید دوساعت رو مو بمونه بعد آب کشی کنید