2777
2789

الان اومدم سونوگرافی که اگه  داخل رحمی هست و‌اوکیه بعدش زبونم لال برم برای سقط

خیلی اصرار میکنه

دیگه دارم کم میارم😔

برام دعا کنید 

خواهش میکنم 

آوا هستمه ... ته کچیک   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بچه نمیخواد؟چرا احتیاط نکرده؟

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

انشاالله که قبل سقط پشیمون بشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

عزیزم باهاش حرف زدی بچه داری ؟اگه اولیه نزار

خواهرم زود حامله شد سقط کرد الان دیگه باردار نمیشه 🥺😭

انقدر دکتر و نذر و نیاز کرده 

عضو گروه آبی 💙وزن فعلی 70💙هدف اول:۶۵🔒هدف دوم: 60🔒هدف سوم:58🔒 تاریخ شروع 1402/9/13
قتل ؟🙄🙄۶هفته نه قلب داره نه روح چه قتلی 

از همون اول کار قلب تشکیل میشه منتهی ما نمیتونیم تشخیص بدیم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
قتل ؟🙄🙄۶هفته نه قلب داره نه روح چه قتلی 

عزیزم اون الان ی موجودیه ک خدا خواسته باشه و داره تلاش میکنه برای رشدش جلوشو نگیرن میشه ی انسان

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم