2777
2789

بچه‌ها لطف کنید وقت بزارید و بخونید من وقتی ۲۰ سالم بود یه مدتی ورزش دراز و نشست انجام دادم و بعدش دچار درد گردن شدم دکتر رفتم گفت ورزش گردن انجام بدی خوب میشه منم انجام دادم و دردش بهتر شد ولی بعد از اون همیشه باید مراقب میبودم که بالشت بلند نزارم و بار سنگین برندارم وگرنه درد گردنم شروع میشد الان مدت ۲ساله که تو خواب انگشتای دستم بی‌حس میشن اوایل فقط دوتا انگشتم بود الان همه‌ی انگشتام به علاوه انگشت شصت پام بی‌حس میشن. الانم مدتیه زایمان کردم و همش پسرم رو مجبورم بغل کنم هم درد گردنم بیشتر شده هم بی‌حسی انگشتام. نمیدونم آرتروز دارم یا نه ولی علائمم خیلی شبیه آرتروز هست. تو بارداریم واسه بی‌حس شدن انگشتام پیش دکتر مغزواعصاب رفتم یه کارهایی رو گفت انجام بدم و گفت اگه بهتر نشد بیا ام آر آی بفرستمت خیلی نگرانم اگه آرتروز باشه چه‌کار کنم؟ من فقط۲۷ سالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم آرتروز دارم گردنم خیلی صدا میده شما هم صدا میده شبا هم دستام خواب میره همیشه هم یه در ...

تا حالا درمان نکردین؟ فیزیوتراپی یا دارو و درمان دیگه‌ای

موقتی دردش خوب میشه منم دستم بی حس میشه تو خواب انگشت کوچک دست چپم بی حس میشه

منم بی‌حسی انگشتام از انگشت کوچیکه دست چپ شروع شد و همینطوری بقیه انگشتهای دیگه‌ام رو گرفت. نوبت ام آر آی دارم برای ۶/۶

منم بی‌حسی انگشتام از انگشت کوچیکه دست چپ شروع شد و همینطوری بقیه انگشتهای دیگه‌ام رو گرفت. نوبت ام ...

منم بعضی وقتا هردودستم هست ولی بیشتر همون انگشت هس جواب ام آر آی رو بعدن بهم بگو

منم بی‌حسی انگشتام از انگشت کوچیکه دست چپ شروع شد و همینطوری بقیه انگشتهای دیگه‌ام رو گرفت. نوبت ام ...

من ام آر آی نتیجش بهم ریختگی انحنای گردن دهیدراته شدن دیسک ها دیسک خفیف ۵و۶ دارم