2777
2789
عنوان

هیچ وقت ازدواج نکنید با مردی که ....

| مشاهده متن کامل بحث + 2687 بازدید | 51 پست
پدر منم مدیر مدرسه بود خیلییییی سخته الانم بازنشست شده چون شغلش سبک بود خیلی تنبله مداممممم تو.خونه ...

من دیدم افرادی رو که هم آموزش و پرورشی هستن هم یه شغل یا تخصص دیگه دارن. به قولی زرنگ هستن. اما شوهر من و پدر شما تنبل تشریف دارن. به خدا وقتی به بازنشستگی فکر میکنم دیوانه میشم. حالا من خودم تعریف نباشه زرنگم و کاری. اینو میبینم از زندگی سیر میشم. به طرفت نگاه کن ببین چقدر زرنگ و اهل کار باشه. من فقط دیدیم شاغل گفتم خوبه. نمیدونستم اینقدر تنبله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد ما زن ها بدبخت نیستیم  شما زن ها بدبختین عاملشم خودتونید  اگه فکر میکنید بدبختید بری ...

بعد مشکل من مالی نبود. زحمت بیش از اندازه بود . و اینکه تایم استراحت من کم. زحمت زیاد. ولی ایشون راحت و بی دغدغه ....

من دیدم افرادی رو که هم آموزش و پرورشی هستن هم یه شغل یا تخصص دیگه دارن. به قولی زرنگ هستن. اما شوهر ...

دقیقا ادمای زرنگم هستن تو این تخصص ولی اینا تنبلن بخدا مث مادر دومه مدام تو.خونه س جایی بری بیای تو.چششی مث زنا انقد خونه س ب همه چی رسیدگی میکنه پای تلویزیون یا کامیپیوتره یام خوابه بازنشستگیش مث شکنجه شده برامون عزیزم سعی کن تا بازنشست نشده ی کاریو ب زورت شروع کنه تا اونوق مث ما اذیت نشی

بگو بیکاریش بره تو اسنپ

نمیره. خیلی کم می‌ره. از وقتی رفتم سرکار. نشست تو خونه. 

منم از بی پولی و مجبوری رفتم سرکار. از بس نداری کشیدم. به خدا ۷ سال بود یه مو رنگ نکرده بودم. دو سال یه بار یه مانتو. هر چی دلم میخواست بخرم مفت پول ندارم. بعد که میفرستادمش بره اسنپ همه حقوق ا.پ رو میداد پای قسط. اسنپ میشد خورد و خوراک. اونم روزی ۱۰۰-۲۰۰ نهایت کار میکرد. که الان اونم نمیره. میگه حقوق تو هست دیگه. منم سخت میگیرم پول بهش نمی‌دم. اینم اخلاقش گند شده. به خدا زور داره. تو خونه دست به یچسیاه و سفید نمیزنه. تابستون کار نمیره. بعد میگه حقوق تو هست

ادم زرنگ و کاری هر جا باشه موفق هستش. حتی آ.پ

بله دقیقا 

شما خودت چ شغلی داری ؟

به نظرم الان دیگ درست بشو نیست مگ بچه هات بهش بگن 

باید از همون اول ک ازدواج کردی زورش میکردی کار بکنه 

نمیشه ک سه تا بچه و کارا خونه با شما باشه بعد ایشون مربی پرورشی و تو خونه کار نکنه 

درحال ساخت ....:)

مشکلش چیه خب یه شغل داره دیگه ایراد از اقتصاد مملکته  عین تراکتور کار کردن بدرد نمیخوره که

مشکل اینه که من هم بیرون باید کار کنم هم تو خونه. مشکل اینه که عین هتل خونه براش. و مدام سرش تو گوشی. و هییییچ کاری نمیکنه. بد غذا هم هست. هر کی جای من باشه بهش فشار میاد.