2777
2789
عنوان

هیچ وقت ازدواج نکنید با مردی که ....

| مشاهده متن کامل بحث + 2687 بازدید | 51 پست
لطفاً به همه تعمیم ندین من شوهرم معلمه و هم تو کار خونه کمک میکنه هم کاریه وخیلی شکرر میکنم ♥️🌹

توضیح دادم. کسی که تنبل و کاری نباشه. شغل معاونی تنبل می‌کنه آدم رو . دیدم که میگم . 

بله دقیقا  شما خودت چ شغلی داری ؟ به نظرم الان دیگ درست بشو نیست مگ بچه هات بهش بگن  با ...

اوایل زندگی شاغل بودم. از دوران مجردی شغلمم خیلی درآمد بالاتری داشت. اما بعد ازدواج فهمیدم چقدر تنبل هستش و چقدر داره به من فشار میاد چون تایم کاری من خیلی زیاد بود 

حامله که شدم دیگه نرفتم. نشستم خونه. و رسما روح و مغزم سابیده شد از بس بی هولش دادم ولی باز پول نمیده درست و حسابی . 

دیگه اوضاع اقتصادی اونقدر خراب شد منم دنبال یه پشتوانه مالی برا خودم بودم. دیگه مجدد رفتم سرکار. منم معلمم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله دقیقا  شما خودت چ شغلی داری ؟ به نظرم الان دیگ درست بشو نیست مگ بچه هات بهش بگن  با ...

من حتی تابستون ها هم کار میکنم. کارهای دیگه. و دنبال دوره دیدن و ارتقا شغلی و تخصص گرفتن تو حیطه های دیگه هستم . ولی وقتی میبینم این اینقدر تنبل و بی خیال لم میده وقتش رو تلف می‌کنه پای گوشی حرصم میگیره

خب نگفتی شاغلی  ببین عزیزم شما کارت اشتباه ک همه کارو میکنی  موظفش کن کار کنه تو خونه&nb ...

وقتی این تایم رو زدم بدون بعد ۸ سال زندگی همه راه ها رو رفتم. آدم تنبل تنبله. بی خیاله. هی فایده ای نداره. 

چه پررو حداقل تو کارخونه و بچه داری باید کمک کنه

نهاااایت پسر رو ببره دستشویی. خرید خونه رو انجام میده . شب بهش میگم جاها رو بنداز صبح ها جمع کن به زوووور انجام میده صدبار باید بگم آخر هم دعوامون بشه . 

یک روز در میون بحث بحث. منم از دیشب قهر کردم. دیگه حال و حوصله اش رو ندارم. 

به جهنم که خونه است. به جهنم ...حداقل کارهای مربوط به خرابی وسایل خونه و یه سری پیگیری ها رو انجام بده. باید یادداشت کنم براش بچسبونم رو یخچال. صدبار بگم شااااااید بره انجام بده. شاید. وقتی اعصاب من رنده شد

بعد مشکل من مالی نبود. زحمت بیش از اندازه بود . و اینکه تایم استراحت من کم. زحمت زیاد. ولی ایشون راح ...

شما که شاغلین باید حتما کار خونه رو با شوهرتون نصف کنید. وگرنه زود فرسوده میشید

معنی نداره زنی که شاغله همسرش خانه داری نکنه. بچه داری نکنه. چرا فقط زنها رو تشویق می کنن به شاعل شدن و روی پای خودشون بودن. اینجوری از زنها دو برابر کار می کشن. به نفع آقایون

من حتی تابستون ها هم کار میکنم. کارهای دیگه. و دنبال دوره دیدن و ارتقا شغلی و تخصص گرفتن تو حیطه های ...

ای بابا 

می‌دونی چیه 

چیزی ک شمارو ناراحت می‌کنه زرنگ بودن خودت و تنبل و بیخیال بودن اون باید بهش فشار بیارب

درحال ساخت ....:)

وقتی این تایم رو زدم بدون بعد ۸ سال زندگی همه راه ها رو رفتم. آدم تنبل تنبله. بی خیاله. هی فایده ای ...

آره درست میگی 

ولی چرا تو هشت سال سه تا بچه آوردی با همچین مردی عزیزمم🥲

درحال ساخت ....:)

ای بابا  می‌دونی چیه  چیزی ک شمارو ناراحت می‌کنه زرنگ بودن خودت و تنبل و بیخیال بودن اون ...

اوهوم شاید. حالا من خودم رو در مقایسه با خواهرم و بعضی های دیگه چندان هم زرنگ نمی‌بینم. ولی خییییلی بیشتر از شوهرم کاری هستم. اون همه اش دنبال مبل. بشینه تکون نخوره. 

آیا پدر خوبی برای بچه هات هست؟ کاش حداقل به سومو نمیاوردی

خدا خواسته بود. آره پدر خیلی خوبی هست. مهربونه. کلی باهاشون بازی می‌کنه. براشون وقت می‌ذاره. این خوبی ها رو هم داره.