2777
2789
عنوان

کیا باشگاه میرن؟؟؟؟😬😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 40 پست
منم تو خونه مربی انلاین دارم ولی حس و حال باشگاه ی چیز دیگست ادمو با اراده تر میکنه واسه رسیدن ب هدف ...

ن مشکلی ندارم باوجود ۴تابچه وکلی کارخونه هر روز ورزش انجام میدم درکنار رژیم ۳کیلو کم کردم تو۳هفته

خدایا خودت کمک کن 
عزیزم من فقط میخوام پایین تنم لاغر بشه ،چع وررزشی برام مناسبع

هیچ ورزشی لاغری یا حجم برای یه جای بخصوص نداره 

ولی شما میتونی با ورزش تناسب ایجاد کنی بین پایین تنه و بالا تنه 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن مشکلی ندارم باوجود ۴تابچه وکلی کارخونه هر روز ورزش انجام میدم درکنار رژیم ۳کیلو کم کردم تو۳هفته

ماشالله بهت موفق باشی

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

خیلی سخته آدم میخاد بره باشگاه دوش بگیر آماده بشه، ولی وقتی میری باشگاه دیگه انرژیش میاد

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
ممنون برای اینکه ریزش مو نگیرم چیکارکنم به نظرتون

در هفته ۴روز رو باید برنج بخوری 

قرص زینک ام عالیه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
چون یه بار ۱۵کیلو کم کردم بعدش ریزش موگرفتم الانم ریزش مو دارم چه قرصی بخرم 

زینک و ویتامین د۳بخور.

کم خونی ام باعث ریزش میشه قرص اهن ام بخور

چه ورزشی کنم چیکار کنم چجوری رژیم بگیرم لاغر شم😭۱۸ کیلو اضافه وزن

شمااول باید ببینی علاقت ب کدوم بیشتره و دووم میاری 

مثلآ من بدنسازی را باهاش خیلی اوکی ام خیلی خیلی عاشقشم 

ولی خیلیام نه دوس ندارن 

. رژیم گرفتی نون سفید قند فست فود نوشابه و اینارو حذف کن روغن مصرفیتو.کم کن 

جایگزینش نون پروتیینی یا جو و قند ساده و طبیعی استفاده کن

در عوض رژیم پر پروتئین بگیر مث. ماهی فیله مرغ تخم مرغ گوشت نخود عدس و..... 

پروتئینت اوکی باشه ک بدنت حین رژیم شل نشه و عضله سوزی نکنی 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆