2777
2789
عنوان

کیا باشگاه میرن؟؟؟؟😬😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 40 پست

من خیلی ساله بدنسازی کار میکنم 

خواب کافی داشت باش 

آب کافی بخور 

قبل تمرین یه موز یه خرما و. یه قاشق کره بادوم زمینی بخور 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
افرین بهت تو سه ماه خیلی خوب کم کردی. من تو سه ماه ۵تاکم مردم لعنتی اراده ام جمع نمیشه اینکه دوتا ب ...

3ماه؟نه منظورم چاق شدن بود😂🤌من تو 7ماه کم کردم 

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

3ماه؟نه منظورم چاق شدن بود😂🤌من تو 7ماه کم کردم 

خسته نباشی دلاور😄

افرین بهت با اراده هستی 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
من انقدر لاغرم خجالت میکشم برم باشگاه 🥺

منم خیلی لاعرم .اصلا خجالت نکش.به کسی ربطی نداره.

برا من واحد درسیه

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
عزیزم زومبا تو لاغری شکم پهلو تاثیر داره؟

اره صدرصد 

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 
خسته نباشی دلاور😄  افرین بهت با اراده هستی

فدامدا🙄❤

اره صدرصد 

سی ایکس هم برای شکم و پهلو عالیه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
من توخونه ورزش میکنم شرایط باشکاه رفتن رو ندارم منم خسته میشم موقع ورزش بخصوص عضلات پاهام میخاد بترک ...

منم تو خونه مربی انلاین دارم ولی حس و حال باشگاه ی چیز دیگست ادمو با اراده تر میکنه واسه رسیدن ب هدف 

من تو خونه فقط کلاسو میپیچونم...

شما این مشکلو نداری؟

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
چه ورزشی بهتر لاغر میکنه؟ تی لر ایکس یا بدنسازی

بدنسازی ب بدن فرم میده 

ولی کات و حجم بستگی ب تغذیه داره

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆