2777
2789
عنوان

روز ۱۲دبعد از ای یو ای بی بی چک زدم

241 بازدید | 32 پست

حتی هاله هم ننداخته ای خدا چقدر بدبختم نمیدونم واقعا دیگه باید به خدا چی بگم خیلی بیچاره ک سرگردون و مستاصل موندم نمیدونم باید به کی متوسل شم وای خدا این قسمت از زندگیم چقدر سخته

خداجونم ممنونم ازت دوستت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینارو خیلی گفتم ولی خدا منتظر همین نقطه هستش بعدش از جایی که نمیدونی چطورشد به مرادت میرسی قول ...

دلم میخاد بیهوش شم چندسال دیگه بیدار شم یا بمیرم اصلا.خیلی داره بهم سخت میگذره..این که نمیدونم باید به خدا چی بگم که حرفمو قبول کنه خیلی داره اذیتم میکنه‌

اصلا نمیدونم صدامو میشنوه یا نه

خداجونم ممنونم ازت دوستت دارم
قوی تر از این حرفایی. من ک با ای وی اف باردار شدم ولی سقط شد نمیدونی چجور شکستم اما خودما جمع و جور ...

عزیزم دیگه انتقال ندادی از بعد سقطمن ۲۵روزه بچمو از دست دادم همش نگرانم و این ک بعد سقط کی پریود شدی