2777
2789
عنوان

روز ۱۲دبعد از ای یو ای بی بی چک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 32 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم برای بارداری علائم پریودی داشتم حتی نوار بهداشتی میزاشتم ولی نشدم

اخه من دم پریودی خیلی ببخشید میل جنسی زیاد میشه الان همونطوری هستم علاوه بر دردام

خداجونم ممنونم ازت دوستت دارم
عزیزم دیگه انتقال ندادی از بعد سقطمن ۲۵روزه بچمو از دست دادم همش نگرانم و این ک بعد سقط کیپریود شدی& ...

جنین نداشتم دیگه. من یک ماه بعد پریود شدم. 

آزمایش دادم فهمیدم ایمنی مشکل دارم. اول درمان کنم ایمنی را بعد دوباره برم تخمک کشی

دیگه واضحا سرِ کین داری ای چرخ

جنین نداشتم دیگه. من یک ماه بعد پریود شدم.  آزمایش دادم فهمیدم ایمنی مشکل دارم. اول درمان کنم ...

کاش فقط زود پریود شم وچندماه دیگه مجدد برم سیکل مگه چند وقته سقط کردی از من ۶ماه بود دیگه زایمان زود رس شدم 🥺

دلم میخاد بیهوش شم چندسال دیگه بیدار شم یا بمیرم اصلا.خیلی داره بهم سخت میگذره..این که نمیدونم باید ...

خودتو عذاب نده فقط امضاتو تکرار کن مطمین باش مادر میشی

یه گروه بود که خانم های نابارور عضو بودن الان که چند ساله میگذره همه شون مادر شدن حتی دو یا ۳ تا دارن 

با ای یو ای و ای وی اف وای همه مادرند حالا

پس میشه فقط شاید .شاید کمی زمان ببره

قوی باش .شکست را قبول نکن

جنین نداشتم دیگه. من یک ماه بعد پریود شدم.  آزمایش دادم فهمیدم ایمنی مشکل دارم. اول درمان کنم ...

اره حتما ایمنی تو چک کن من شنیدم اونا ک نمیشن ازمایش ایمنی میدن یعنی برا سقط هم باید ایمنی داد

کاش فقط زود پریود شم وچندماه دیگه مجدد برم سیکل مگه چند وقته سقط کردی از من ۶ماه بود دیگه زایمان زود ...

۲ ماهه سقط کردم. انشااله ب زودی زود خدا بهت ی نی نی صالح و سالم بده عزیزم

اره حتما ایمنی تو چک کن من شنیدم اونا ک نمیشن ازمایش ایمنی میدن یعنی برا سقط هم باید ایمنی داد

میگم ک ایمنیم مشکل داشت بالا بود

شماهم از دکترت بپرس ببین لازمه انجام بدی یا ن

میگم ک ایمنیم مشکل داشت بالا بود شماهم از دکترت بپرس ببین لازمه انجام بدی یا ن

اره باید بپرسم من فکر کردم لازم نیست حالا چند تا پریودی رد کنم ببینم چی میگه فقط کاش این روزا زودتر بگذره 🥺

خودتو عذاب نده فقط امضاتو تکرار کن مطمین باش مادر میشی یه گروه بود که خانم های نابارور عضو بودن الا ...

مممنونم بابت امیدواری که بهم میدین حقیقتا هیچوقت عادت نداشتم بیام نی نی سایت از ناراحتیم بگم خیلی تحت فشار بودم

خداجونم ممنونم ازت دوستت دارم