2777
2789

سلام کمکم کنین.حااآالم خرابه واقعاااا. هر موقع این شوهر من خواسته زیر آبی بره من حسم بهم میگه و کلا میفهمم یه چن باری هم اتفاق افتاده ولی جدی نبوده و در اول راه مچشو گرفتم.حالا امسال دوباره یه چن وقتی بود که حسم باز بهش یه جوری بود که فک میکردم آره یه کارایی میکنه.

و امروز دیگه مطمئن شدم

اینم بگم که گوشی شوهر من دو سال پیش سوخت دیگه از این گوشی ساده ها داره.ولی با گوشی باباش تو نت میره با مال منم میره

منم هم گوشی باباش رو گوگلش رو چک میکنم با ایمیلی که خودم دادم سابقه جستجوشو چک میکنم هم مال خودمو

اینم بگم از گوشی سر در نمیاره زیاد فکرش هم نمیکنه که من گوشی باباش رو چک کنم

حالا چند روزی بود میدیدم یه سایت همسریابی موقت رو سرچ کرده.امروز پیگیر شدم و بله دیدم تو اون سایت ثبت نام کرده و با چنتا هم حرف زده تو تلگرام پیام داده

باباش این گوشی رو تو خونه نگه میداره و یه گوشی ساده داره که با خودش همراهه.

منم امروز رفتم دیدم تلگرام رو کد گذاشته که هر جوری هس بازش کردم و دیدم پیام داده

منم خودم با یه سیم کارت دیگه تو اون سایته عضو شدم ببینم چه جوری دیدم بله عکسشو گذاشته خودشو مجرد معرفی کرده 

منم با اسم مستعاری که اونجا عضو شدم بهش پیام دادم

اولش حالم خراب بود میخواستم مثل دفعه های قبلی به روش بیارم

ولی اینبار میخوام ببینم تا کجا پیش میره

واااای حالم بده.بعدش چیکار کنم😭 

تو علایق همسرش هم زده که همسری زیبا و مهربان

والا من هردوش رو دارم نمیدونم چه مرگشه 

یکم بعد بچه دار شدنمون عصبی شدم ولی باز با اون خوبم

ای بابا چ بد

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش بگو

دیشب خواستم گوشیشو نگا کنم یه جوری رفتار کرد که نگو

میگه چیه همش منو چک میکنی.عن هست تو گوشیم

قبلش داشت پیام میداد من خواستم بردارم نذاشت.موقع خواب هم جاشو از من جدا کرد

تا تهش میخوای بری؟

الان تهش هست دیگه چرا میخوای روان خودت رو آزار بدی؟

ادامه نده چیزایی که بای‌ بفهمی رو فهمیدی

یه فکری برای زندگیت کن

یا ازش جدا شو

یا دیگه هیچوقت تجسس نکن چون باز تکرار میکنه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
اون سایتها اکثرا فیک هستن و همه شون پولکی هستن اون کسی که اونجا میره باید کلی پول هزینه کنه

منم عضوش شدم با اسم یه دختر که مطلقه هست

اولش پول نمیگیره

یه عالمه درخواست دوستی اینا اومد تو همون ساعت اول

فیک نبود 😢😢

منم عضوش شدم با اسم یه دختر که مطلقه هست اولش پول نمیگیره یه عالمه درخواست دوستی اینا اومد تو همون ...

اون زنها کلی پول میخوان به همین راحتی نمیشه ارتباط گرفت

چرا همسرت اینکارو کرده

۳۸ ساله
تا تهش میخوای بری؟ الان تهش هست دیگه چرا میخوای روان خودت رو آزار بدی؟ ادامه نده چیزایی که بای‌ بف ...

جدا شدن که نمیشه واقعا شرایط جداشدن نیست.حداقل الان

شرایط مالیم رو خوب کنم صد در صد ازش جدا میشم

میخوام آدمش کنم الان

اون زنها کلی پول میخوان به همین راحتی نمیشه ارتباط گرفت چرا همسرت اینکارو کرده

میدونم.اینم زمانی که بی پوله عین آدم نشسته سر جاش

وقتی یکم حسابش پر پول میشه دیگه به معنای واقعی خر میشه

خودش هم میدونه که اونا خرج دارن ولی به فکر تنوع طلبیه

دلیل شو ازش بپرس

چی بگم بهش؟بگم چرا میخوای صیغه کنی؟دفعه های قبلی که همش اولش میزد زیرش میگفت من نبودم.وقتی مدرک نشونش دادم گفت حس کنجکاوی بود.الان چی بگم 

میخوام پیش بره ببینم تا کجا حس کنجکاوی داره