2777
2789
عنوان

هاپومو واگذار كردم😔

780 بازدید | 53 پست

دو سال پيشم بود خودم بزرگش كردم دارم ديوونه ميشم از دلتنگي

مجبور شدم بخاطر كارام واگذارش كنم 😔😔😔

ديشب خوابشو ديدم خواب ديدم بچم از خونه اونا فرار كرده اومده پيشمممم😭😭😭😭ازش خبر ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سخته نگهداری هر حیوونی توی خونه،ما یه طوطی خریدیم  کم آوردم دیگه انقدر که رسیدگی میخواد

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

من میدونم چقدر سخته

کسایی ک حیوون خونگی داشتن فقط درک میکنن

شاید ماهها طول بکشه بتونی کنار بیای برای من ۳ ماه طول کشید

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂

آخی☹️☹️

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

به خاطر همین وابستگیه که هییییچ وقت دوست نداشتم حیوون بیارم و بزرگ کنم

دل کندنش خیلی سخته

شمام بهتره چند روز خونه نباشی و بهش فکر نکنی شاید زودتر فراموشش کردی  

دلم برات تنگ شده حسین

من میدونم چقدر سخته کسایی ک حیوون خونگی داشتن فقط درک میکنن شاید ماهها طول بکشه بتونی کنار بیای بر ...

خيليييي سخته

اين بچه خيلي جاش عوض شد  اصلا با كسي كنار نميومد همش دوباره ميومد پيشم