2777
2789

بچه ها من مادرشوهرم چند روز پیش اومد خونمون بعد فقط قرار بود مادرشوهر و پدرشوهرم بیان ناهار خونمون ولی بعد مادرشوهرم جاریمم با خودش آورد میگم چیکارکنم اینجور مواقع چی بگم که دیگه کسی رو همرا خودش نیاره خونمون؟؟؟ چجوری بهش بگم؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

چیزی نگو درست نیست

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مهمونه دیگ 

کسی که بدون دعوت میاد برای خودش ارزش قائل نشده دیگه لازم نیست شما برخوردی کنید که بیشتر کوچیک بشه

وقتی هم زحمت پذیرایی از مهمون رو دارید می کشید چه فرقی داره دو نفر یا سه نفر

عزیزم مهمونه دیگ  کسی که بدون دعوت میاد برای خودش ارزش قائل نشده دیگه لازم نیست شما برخوردی کن ...

خب اخه درحد 2 3 نفر نیست 

خب مثلا ناهارمو فقط درحد 2 نفر ندارم دیدم بعد بیشتر میارن خب کم میاد غذا و اینکه اونا بچه کوچیک دارن اگه بخوام اونا رو دعوت کنم وسیله هامو باید از جلو دست بچش جمع کنم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
یکم دلتون رو مهربونتر کنین اومده که اومده مهمون حبیب خداست... 

عزیزم من دلم مهربونه ولی وقتی فقط اندازه 2 نفر تدارک دیدم خب غذا کم میاد بعدم از وقتی ازدواج کردم کلا منو دعوتم نکردن خب 

کارت دعوت براشون بفرست هرکی کارت نداشت راه نده تو 

بحث سر اینکه من غذا و میوه فقط درحد 2 نفر تدارک دیدم خب کم میاد و اینکه گفتم. بچه کوچیک دارن  وسایلامو از جلو دست بچش  حجمع کنم بهتره بعدم من از وقتی ازدواج کردم دعوتم نکردن هنوز 

خب اخه درحد 2 3 نفر نیست  خب مثلا ناهارمو فقط درحد 2 نفر ندارم دیدم بعد بیشتر میارن خب کم میاد ...

من باشم ناراحت نمیشم

وفتی خبر نداده توقع تدارک هم نباید داشته باشه

براشون نیمرو آماده میکنم در کنار غذای اصلی میذارم سر سفره 

من باشم ناراحت نمیشم وفتی خبر نداده توقع تدارک هم نباید داشته باشه براشون نیمرو آماده میکنم در کنا ...

من شوهرم اینجوری خیلی ناراحت میشه 

نمیتونم 

مثلا اون موقع من اصلا یه لحظه هم نتونستم بشینم همش پای گاز بودم دوباره غذا درست کردم براشون 

خب اخه درحد 2 3 نفر نیست  خب مثلا ناهارمو فقط درحد 2 نفر ندارم دیدم بعد بیشتر میارن خب کم میاد ...

همسرت همکاری میکنه برای گفتن به مادرش؟همسرت هم نظرتو را قبول داره؟اگر داره بگو اون بگه

اگر نداره همون وسایل پذیرایی کم بیار و غذای حاضری مثلا تخم مرغ یا تن ماهی بعد بلند بگو ببخشید من نمیدونستم شما هم تشریف میارید به اندازه خودمون پختم حالا اشکال نداره یه چیزی دور هم میخوریم