2777
2789
عنوان

مهدکودک و دستشوبی بردن کودک

644 بازدید | 12 پست

خانوما پسرم سه سالشه یک ساله ازپوشک‌گرفتم ولی از اول مشکل نم زدن یعنی وقتی اطلاع میدادجیش داره که شلوارش نم داشت بعدتولدداداشش برگشت پذیری پیداکرد ازاول اموزش دادم. ولی همچنان مشکل نم زدن داره و وقتی بازی میکنه نمیره بایدیاداوری کنم. درموردمدفوعم موقع بازی خودنگهداری داره گاهی اینقدرنگه میداره که مدفوعش بریزه. خیلی دلم میخواست بذارم مهدبه خصوص یه بچه شش ماه هم دارم .نگرانم تااول مهرم مشکلش حل نشه . نمیدونم توی مهدچه حوری حواسشون هست به این مورد که بچه هارو یاداوری کنن ببرن یااگه بچه خبرندن چه برخوردی میکنن.

توی مهد خاله مخصوص دستشویی هست یادآوری نمیکنن ولی بچه رو به طور مناسبی سرویس میبرن و میشورن اگر خودش خیس کنه موضوعی نیست لباسش عوض میکنم اتفاقا شاید مشکلش اونجا حل بشه البته مربی ممکنه بهشون یادآوری کنه یه زمان دست شستن هم دارن معمولا احتمالا اونجا بهشون یادآوری میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سه سال اینقدر هم واجب نیست ببری ولی اگر خب دوست داری بهشون بگو همیشه هم لباس بزار براش منم دخترم اذیت میکرد یا وقتی شدیداً ناراحت میشد گریه میکرد دیگه خودشو خیس میکرد البته شاید یه بارتو مهد اتفاق افتاد ولی لباس میزاشتمش همون یه بار هم عوضش کردن 

سه سال اینقدر هم واجب نیست ببری ولی اگر خب دوست داری بهشون بگو همیشه هم لباس بزار براش منم دخترم اذی ...

تا مهر سه سال و چهارپنج ماهش میشه نمیخوام کل روز بذارم روزی یکی دوساعت که یکم استراحت کنم وبه کارام برسم خودشم اجتماعی بشه 

سه سال اینقدر هم واجب نیست ببری ولی اگر خب دوست داری بهشون بگو همیشه هم لباس بزار براش منم دخترم اذی ...

ولی اینقدر استرس دارم یک ساله اکی نشده میترسم تا سال بعد هم اکی نشه دخترشماکی دیگه مشکل خبردادنش اکی شد

ولی اینقدر استرس دارم یک ساله اکی نشده میترسم تا سال بعد هم اکی نشه دخترشماکی دیگه مشکل خبردادنش اکی ...

من دختر اولم تا ۴ سالگی پی پی رو نمی‌گفت بیچاره کرد منو ولی دومی از همون دو سال و نیم راحت گرفتم بچه ها خیلی متفاوتن اصلا نگران نباش ولی باید ببینی ریشه این دیر گفتنش چیه مثلا از دستشویی می‌ترسه یا بازیگوشه نمی‌خواد از بازیش بگذره بره دستشویی یا مثلا دعواش میکنین استرس میگیره بعد حلش کنین دختر من از پی پی میترسید دیدنش اذیتش میکرد یه بار بردمش تو فرنگی نشست دیگه نترسید یه راه حل ساده بود ولی من چون دقیق نمی‌فهمیدم مشکلش چیه ۲ سال اذیت شدیم  

من دختر اولم تا ۴ سالگی پی پی رو نمی‌گفت بیچاره کرد منو ولی دومی از همون دو سال و نیم راحت گرفتم بچه ...

پسرمن بازیگوشیه به نظرم یکیم فرق نفخ و پی پی تمیفهمه 

توی تاپیکات درموردحرف زدن دخترت دیدم پسرمنم بقیه حرفاشو نمیفهمن یه سری حروف نمیگه مثلا به ک میگه ت 

پسرمن بازیگوشیه به نظرم یکیم فرق نفخ و پی پی تمیفهمه  توی تاپیکات درموردحرف زدن دخترت دیدم پسر ...

آره منم هنوز مشکل دارم باهاش متاسفانه بهتر شده یکم البته من که تا ۴ سالگی خودم باهاش حرف میزنم ولی دیگه بهتر نشد میبریمش گفتار درمانی چون فکر کنم الانم ببرم همکاری نکنه 

اخه من حس میکردم طبیعیه برا بچه سه ساله دراین حد.

راستش منم بچه زیاد دیدم تازه دختر اول منم تا خود مدرسه یه سری چیزا رو اشتباه می‌گفت همون کلاس اول خوب شد تو دیکته هم زیاد مشکل نداشت ولی خب دیدم بچه های که خیلی واضح حرف بزنن به نظر خودمم خیلی غیر طبیعی نیست مگر اینکه اصلا نشه فهمید بچه چی میگی دختر من یه غریبه یه دو سه ساعتی پیشش باشه دیگه متوجه میشه زبان بچه منو