2777
2789
عنوان

اسم این دختره تو موزیک ویدیو دونه دونه منصور چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 56 پست
الان میخوای چکار بری خواستگاری

یه نفر مثلا از طناز طباطبایی خوشش میاد حتما میره خواستگاریش؟  

پسرا تو طول عمرشون شاید از صد ها دختر خوششون بیاد و کراش بزنن حتما که نمیرن خواستگاری!

یه نفر مثلا از طناز طباطبایی خوشش میاد حتما میره خواستگاریش؟   پسرا تو طول عمرشون شاید از صد ه ...

بلی درسته 

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نفر مثلا از طناز طباطبایی خوشش میاد حتما میره خواستگاریش؟   پسرا تو طول عمرشون شاید از صد ه ...

یه سوال ازت بپرسم

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫
بپرسید. اگه سوال مناسبی بود حتما جواب میدم

ببین اگه مثلا یه پسر خب میفهمی داره بهت نگاه می‌کنه غریبه ها مثلا تو اتوبوس جایی بعد تو بهش نگاه می‌کنی یهو مثل برق گرفته ها روشو اونور می‌کنه😐ینی چی این حرکت نمی‌فهمم😅

ببین اگه مثلا یه پسر خب میفهمی داره بهت نگاه می‌کنه غریبه ها مثلا تو اتوبوس جایی بعد تو بهش نگاه می‌ ...

پسره میترسه که بفهمی داره بهت توجه میکنه.  

یا شایدم تو فکره خیره شده به شما و داره فکر میکنه.

پسره میترسه که بفهمی داره بهت توجه میکنه.   یا شایدم تو فکره خیره شده به شما و داره فکر میکنه.

مرسییی✨

پسره میترسه که بفهمی داره بهت توجه میکنه.   یا شایدم تو فکره خیره شده به شما و داره فکر میکنه.

میگما رو برگردوندن از تنفر نیس؟

اگه از قبل بشناسه دختره رو و مشکلی با هم داشته باشن و رو برگردونه از تنفره   اما اگه شناخت قبل ...

خیلی مرسییی🌹