2777
2789

واقعاً چرا وقتی با یکی قطع رابطه کردی بازم پشت سرت حرف میزنه و خودشو آدم مظلومی نشون میده و تو رو یه آدم پلید.من با خانواده شوهرم قطع رابطه کردم هر جا میرم می‌شنوم غیبتم کردن از بدیام گفتن در اصلی که خدا شاهده از وقتی ازدواج کردم خدمتگذاریشون کردم وقتی بچم دنیا اومد فهمیدم هیچ کدومشون به دردم نمی‌خورن و رفت آمدم قطع کردم چون داشتن ازم سو استفاده  میکردن الان آرامش دارم ولی هر جا میرم یه حرفایی می‌شنوم ازشون اعصابم خراب میشه حالا شوهرم هر جمعه میگه بیا بریم خونه مامانم مامانم  دلش میخواد نوهش ببینه دروغ هم میگه اصلا سالی یه بار دلش نمی‌خواد ما رو ببینه فقط حرف مردم براش مهمه 

چون دارن میسوزن منم خانواده مادریم اینجورین قبلا حرف زدن منم قطع رابطه کردم الان هیچکدوم از زندگیم خبر ن ارن همه جاپشتم میگن تا صدام دراد اما کور خوندن یه پاپاسی هم ارزش ندارن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو شنیدم پشت سرم حرف میزنید مکه من چکارتون کردم 

می‌دونی آدمای بی شعوری هستن یه بار تو خونه خودم اومدن تازه بچه آورده بودم بهم میگفتن بچتو می‌بریم میندازیمت بیرون طلاقت می‌دیم هیچ هم بهت نمیدیم الان دوست ندارم ببینمشون چه برسه که باهاشون رو در رو بشم می‌دونم اگه چیزی بگم دعوا راه میندازن 

می‌دونی آدمای بی شعوری هستن یه بار تو خونه خودم اومدن تازه بچه آورده بودم بهم میگفتن بچتو می‌بریم می ...

وا با تو چکار دارن براشون نوه اوردی بازم طلبکارن؟از بیشعورم اونورترن 

وا با تو چکار دارن براشون نوه اوردی بازم طلبکارن؟از بیشعورم اونورترن 

خودمم نمیدونم چرا اینجوری کردن با من حتی موقع فهمید باردارم خوشحال نشد یه جور سردی گفت مبارکه بعدم هیچ که  برای نوه ش نخرید اصلا نیومد بیمارستان بچه رو ببینه من با شکم بخیه  دار شوهرم ۲ساعت منو انداخت تو ماشین بچه رو بردمش خونشون به بچم می‌گفتند شبیه غورباقه میمونه و خیلی بی احترامی کردن بهم  والا  الان میگن دوست دارن نوه شون ببینید من خندم میگیره 

محل نده همه مون ازاین ادمای سمی تو زندگیمون داری همینکه جرات حذفشون را داشتی خوبه 

من حذفشون کردم اونا دارن زور میزنن دوباره راه باز کنن بیان تلپ بشن خونم ولی وقتی نمی‌زارم میرن پشت سرم حرف میزنن 

چقد بدجنسن وااای

این تازه یه کم از کارایی که با من کردن به هیچ کس رحم نمی‌کنند اینا از حیوان هم بد ترن به خدا آنقدر تو زندگی جاری اولم دخالت کردن طلاق گرفت تازه الان نفرینش هم میکنن