2777
2789
عنوان

خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 27 پست
کاری نمیکنه.مشکلی ام ندارم بیاد میگم قبلش خبر بده بابا شاید دارم .... 😁

چه ساعتایی میاد ؟

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫
کاری نمیکنه.مشکلی ام ندارم بیاد میگم قبلش خبر بده بابا شاید دارم .... 😁

خب واقعا نمیدونه خودش باید بگه 

خودت ی بار با زبون خوب بگو مثلا مادر قبل این که بیاین خبر بدین که خونه رو آماده کنم میوه بچینم چه میدونم ی چیزی اینطوری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب واقعا نمیدونه خودش باید بگه  خودت ی بار با زبون خوب بگو مثلا مادر قبل این که بیاین خبر بدین ...

گفتم ب خدا یبار رسوند ب جایی ک گفتم بابا ما تازه عروس دامادیم یهو میای اید ی غلطی داریم میکنیم گف من مادرم ببینم عب نداره🫥🫥🫥🫥قبلن ک خونمون یکی بود مهموناشم میاورد

یه بار تو بحثاشون بگو یه دوستی دارم اینجوریه شاید فهنیدن 

قبلن میومد من تلفن حرف میزدم تو دهنم نگا میکرد منم لجم میگرف هی زیاد حرف میزدم تا تهش وا میستاد یبار گفتم دوستم مادرشوهرش اینجوره گف مگه حرف پنهون داره از مادر شوهرش😵‍💫هر راهی بگی رفتم واسه همین میگم مشاوره ب خدا خسته شدم از کاراشون نمیدونی ک ۶ ساله عروسی کردم بیستو هف سالمه جرعت ندارم اقدام بارداری کنم

به شوهرت بگو ببین چی میگه

میگه حق باتو ولی بگم لج میکنه کلن نمیاد😏نیاد خب اصن چیکار کنم ۶ سال تویه ساختمون دهنم صاف شد ب امید اینکه میرم خونه خودم راحت میشم اینم از خونه خودم تاپیک اولمم بخون

میگه حق باتو ولی بگم لج میکنه کلن نمیاد😏نیاد خب اصن چیکار کنم ۶ سال تویه ساختمون دهنم صاف شد ب امید ...

حق داری اومد محلش نده زیاد ولی ۶ساله ازدواج کردی به خودت میگی تازه عروس 

منم خانواده همسرم همش بدون دعوت میومدن خونمون حالا خونمون یه دو کوچه فاصله داشت باهاشون.

مادر شوهرمم مهموناشو مامان و‌داداشا و خواهراشو ور میداشت میوورد خونمون، درم باز نمیکردم با سنگ‌میکوبید به شیشه ها😐

منم یه گربه خیابونی اوردم تو خونمون ازش نگهداری کنم وقتی مهمون میومد میووردمش تو پذیرایی میومد چنگشون میزد مو میریخت تو چایی ها حسابی دق و دلیمو خالی کردم😂😂😂

مادرشوهرم اینقد گریه و فیلم بازی کرد شوهرم گربهه رو بیرون کرد

باز مهمون بازی و شلوغ بازی.

اتفاقا بگم خواهر شوهر عتیقه منم لباسامو‌میپوشید من چندشم میشه..پدرشوهرمم خاله زنک و همش پلاس بود خونم

وسایلامو ورداشتم رفتم طبقه بالای خونه بابام اینا شوهرمم بردم

قید خونمو زدم آرامشم مهمتره.

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼
حق داری اومد محلش نده زیاد ولی ۶ساله ازدواج کردی به خودت میگی تازه عروس 

وقتی تازه عروس بودمو میگم میگم اون موقه بهش گفتم خوشم نمیاد بیاییهو. دنبال زیر بغل ماری؟😁