2777
2789
عنوان

خانواده همسر

239 بازدید | 27 پست

تورو خدا ب دادم برسید من نمیدونم چیکار کنم با این یهویی اومدنای مادر شوهرم اینا.یهو پشت در خونه ظاهر میشه درو از جاش در میاره.بابا شاید اماده نباشم.یه مشاور تلفنی سراغ ندارید نمیتونم حضوری برم نمیدونم چ گلی بگیرم ب کلم از دست اینا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر همسرتو اول بگو درباره این رفتار مادرشون

والا قبول داره کارشون اشتباس ولی میگه اگه بگم بهشون بر میخوره دیگه کلن نمیان.میگه مگه چن دفه در سال میخاد یهویی بیاد ولی تا قبل اینکه خونمون جدا شه هر روووز الان ولی تو ماه سه چار بار یهو ظاهر میشه پشت در.پایین خونمونم پارکینگو کار گاه کردیم زنگ پایینو میزنه کارگرا وا میکنن میاد پشت در واحد.تاپیک اولمم بخون

خونشون نزدیکه ؟ تنها زندگی می‌کنه مگه

نه بابا با شوهرو دخترو پسرش اره خونش نزدیکه قبلنم خونمون ی ساختمون بود هرروز خدا این مشکل بود الان از عید جدا شدیم ولی هنوز کارش همینه ب شوهرم گفتم خونه دورتر بگیریم گوش نکرد

نه بابا با شوهرو دخترو پسرش اره خونش نزدیکه قبلنم خونمون ی ساختمون بود هرروز خدا این مشکل بود الان ا ...

اوه....بنظرم خونه دورتر بگیرید حل میشه مشکلتون

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫