2777
2789
اومد خواستگاری  حرفامونو زدیم البته تو پیام همه چی اوکی بود تهش گف زوج خوبی نمیشیم  اما ...

احتمالا خانوادش موافق نیستن

یا شاید کسی موش دوئونده

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

اوهوم

کی ب ایمان میرسم و باهم ازدواج میکنیم؟؟ امسال یا سال دیگه

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حدست چیه  ؟

حدسم اینه که رابطتون یه جاهایی به بن بست خورده 

اگه میخواید ادامه بدید باید محبورش کنی مشاوره بیاد   یا یه ادم بی طرف که مورد قبول دو تا تونه  باهاتون صحبت کنه و راهنماییتون کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام گلم  پیشگو که نیستم  فقط حذس هایی که میزنم معمولا درست از آب درمیاد

بنظرت برمیگرده؟دیدار داریم؟

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
اشتی میکنید  اگر  یکم کوتاه بیاید دو طرف

هنوز ب فکرمه یا فراموشم‌کرده؟برمیگرده؟؟از نظرش چطوریم؟

چیپس موز سیب نارگیل بخور خووبه ... آقای بواستیک بابای پلاستیک ،.....:/                                                                                             پیشیح عتی ایستیرم میو میو🐈عشق فق غذا وسلام                                                                           میخام دریا بشم غرقت کنم عاح🤤🌊 ،                                                           تو کهکشان هارو تو ذهنت داری اجازه نده کسی بهت بگه نمیتونی 🌌🌚   
عزیزم مظلوم شدم واسطه فرستادم بدترشیرشده منم دیگه خسته شدم مجبورم بچه هاروبدم به خودش بااینکه خیلی ک ...

یکم صبر کن پس  هیچ اقدامی نکن  بزار خودش پیش ببره ماجرای طلاق رو 

شاید کم آورد  پشیمون شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبگی ویژگی اخلاقی منو و بگی متولد چه ماهی هستم  تا سوالم و بپرسم؟

من پیشگو نیستم که

حدسایی که میزنم معمولا درست از آب درمیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40