2777
2789
عنوان

آموزش اسکیت⛸️قزوین

227 بازدید | 8 پست

آموزش اسکیت مقدماتی و حرفه ای 

در تمامی سنین ( سه سال به بالا )

بصورت خصوصی -نیمه خصوصی-عمومی

دارای مدرک رسمی از فدراسیون اسکیت ⛸️🛼

عزیزانی که در شهر قزوین علاقمند به ثبت‌نام در کلاس های اسکیت هستند پیام بدید در خدمتم🙏🏻

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!

سلام شبتون بخیر

ببخشید مارک اسکیت حدود قیمت ٤ تومن خوب هم باشه

لطفا معرفی میکنید

ممنون

برای ٨ ساله

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
سلام شبتون بخیر ببخشید مارک اسکیت حدود قیمت ٤ تومن خوب هم باشه لطفا معرفی میکنید  ممنون &nb ...

خواهش میکنم گلم 

عزیزم اسکیت خوب و استاندارد تقریبا پنج شش تومن هست 

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم گلم  عزیزم اسکیت خوب و استاندارد تقریبا پنج شش تومن هست

قبلا یکی خریدم ٤ سال پیش رانر استریت زود شکست

حالا میخواستم یکی دیگه جنس بهتر بخرم

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
قبلا یکی خریدم ٤ سال پیش رانر استریت زود شکست حالا میخواستم یکی دیگه جنس بهتر بخرم

مارک Roxa ,Rocess خوبه 

مارک Roxa ,Rocess خوبه 

مرسی عزیزم لطف کردی🌷🌷

سلام خسته نباشید  عذر میخوام میخواستم پسرم ک هفت سالش هست ثبت نام کنم فقط اینک کجا آموزش میدید ...

سلام ممنونم از شما 

خصوصی درخواست بدید راهنماییتون کنم🙏🏻