2777
2789

مامانا میدونم که پایان 6 ماهگی معده بچه قبول میکنه غذای جامد رو

ولی بچه م وقتیی بیداره شیر نمیخوره

فقط تووخواب اونم خیلی کم

الان توو چهارماهه

بنظرتون‌پنح ماهش شد غذاشو شروع کنم؟مثلا لعاب برنج

فرنی با آب

پسرم شیرخشک میخوره

همه شیرخشکارو اکتحان کردم تا نان الان بهش نسبتا میوفته

( صد در صد با پزشک‌متخصص مشورت میکنم خاستم نظرات و‌تجربه مامان قشنگای نینی سایتم‌بدونم)

اینکه بچتون فقط تو خواب اونم کم شیر میخوره علامت رفلاکس معده ست. این بچه هارو نباید بشون لعاب برنج داد. درمورد شروع غذا اگر حساسیت نداره پایان پنج ماهگی کم کم میتونی ولی اگه حساسیت داره توی هف ماهگی. اینارو دکتر بهم گفته بود برا پسرم که الرژی داشت گف برا غذاش عجله نکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه بچتون فقط تو خواب اونم کم شیر میخوره علامت رفلاکس معده ست. این بچه هارو نباید بشون لعاب برنج د ...

بله عزیزم از این پودرا اسمش رو فراموس کردم میدم بهش برای ریفلاکسه

خیلی ممنوونم لطف کردی

من دکتر متخصص گوارش نوزادان و کودکان بردم گفت ۶ ماه ب بعد شروع کن وزن بچمم کمه گفت اگه چیزی بهش نسازه بچه داغون میشه بهتره ۶ ب بعد امتحان کنی دخترم زود شروع کردم همش اسهال بود 😑

بله عزیزم از این پودرا اسمش رو فراموس کردم میدم بهش برای ریفلاکسه خیلی ممنوونم لطف کردی

پس لعاب و بادوم فعلا بهش نده تو غذاش. وزنش کمه؟

شیر نان برا رفلاکسیا خوب نیس معمولا. بهتره ببری دکتر براش شیر مناسب بنویسه

پس لعاب و بادوم فعلا بهش نده تو غذاش. وزنش کمه؟ شیر نان برا رفلاکسیا خوب نیس معمولا. بهتره ببری دکت ...

اپتامیل گیگوز ببلاک‌ دادم نخورد 

دکترش براش نان کامفورت گرفت مخصوصه مشکلات گوارشی و شکمی هست

منم بخدا انقد فکر میکنم که‌گرسنه س دستاشو پستونکشو میخوره عصابم خوردمیسه الان توو چهارماهه 6 کیلو ...

. اینجور بچه ها گرما واسشون سمه. هرچی لباس گشاد بپوشونی و هوای خونه رو یکم خنک نگهداری اشتهاش بهتر میشه نه که سرما بخوره ها ولی گرمم نباشه جاخوابش. بعدم بجای قطره ا د. دکتر پسرم مولتی داد بهش یوروویتال برا اشتهاش عالی بود وزنشم خوبه خداروشکر

. اینجور بچه ها گرما واسشون سمه. هرچی لباس گشاد بپوشونی و هوای خونه رو یکم خنک نگهداری اشتهاش بهتر م ...

ممنونم

دکتربه منم گفت مولتی ویتامبن بده روزی ۲۰‌قطره میدم بهش

اسمش یوروویتال هست؟؟؟