2777
2789
عنوان

شیردوش خوبه یا نه؟

91 بازدید | 6 پست

سلام دوستان خلاصه بگم بخاطر زردی  نوزادم و قطع موقت شیر مجبور به استفاده از شیشه شدم و بعدش سینه رو توی روز نگرفتولی شبا تو خواب عمیق میخوره . اینجا اومدم اکثرن گفته بودن شیردوش خوب نیست . روش sns رورفتم که اونم همینجا یاد گرفتم با هزار سختی انجام دادم .راه میرفتم بالا پایین می‌پریدم سینه بگیره. تا اینکه چند روز قبل دل به دریا زدم و شیر دوش خریدم . حالا میگم ای کاش همون اول میخریدم چرا این چند ماه از دست خودم و نی نی رفت . اینجام تا تجربه شیردوش رو در اختیار دیگرانی که مثل من نمیدونن کدوم راه رو برن قرار بدم. هر چند شیر خشک هم میخوره چون مقدار شیرم تو ابن چند ماه کم شد و همچنان سینه نمیگیره ولی بقول دکترگوارشش یه قطره شیر هم بهش بتونم بدم سود کردم . و دیگه اینکه شیردوش نباید الزامن گرون باشه من مارک مدلا قرض کردم که از خارج فرستاده بودن با اینی ک ارزون خریدم فرق چندانی نداره فقط سرش باید سیلیکونی باشه تا روی سینه فیت شه و قبل شروع و گاهی وسطش ماساژ دهنده رو روشن کنید . هر چی هم بدوشید بیشتر خواهد شد اصلن کم نیارید و ادامه بدید به حرفای دلسرد کننده هم بی اعتنا باشید یا حق    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر دایی شوهر من دخترش زردی نداشت ولی از ادل سینه نگرفت اونم شیر دوش برقی گرفت شیرشو می دوشه میریره توو شیشه بچه اش میخوره میگه بهتر از شیر خشک

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

عزیزم چقد درگیری

میخوای شیرت فوران کنه؟غذا زیاد بخور زیادااا که شکمت باد کنه😅

پشت سرشم به چای نبات مشتتت و تمام

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

داروخونه ب من گفت فقط پولت هدر میدی. ولی من با سرنگ خیلی کارم راحت کردم

بمنم خیلی ها گفتن نگیر .اما نظرهاشون واقعن تخصصی نبود و عقبم انداخت.شیر مادر اسید آمینه داره و دکتر هم تأکید کرد براش . با سرنگ هم امتحان کردم چون یه بچه دیگه دارم خیلی وقت بر بود شیر دوش برام فوق العاده خوب بود