2777
2789

بچه ها کسی ویروس گوارشی گرفته میدونید دورش چند روزه ؟ من فقط حالت تهوع بی اشتهایی و بیرون روی دارم لازمه برم دکتر یا خودش خوب میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این ویروسه خیلی بد دوتا بچه هام گرفتن ،مایعات زیاد مصرف کن،کته ماست موز .اب هویج بخور چیزای چرب و شیرین نخور. اگه بتونی یه وان لایت از داروخانه بگیر بخور ، کار همون سرم میکنه

این ویروسه خیلی بد دوتا بچه هام گرفتن ،مایعات زیاد مصرف کن،کته ماست موز .اب هویج بخور چیزای چرب و شی ...

وان لایت واسه خانومای باردار ممنوعیت نداره ؟ بدبختی هفته دهمم لکه بینی و استراحت مطلقم گفتم ببینم اگه دورش کوتاهه تحمل کنم وگرنه باید اسنپ دکتر بگیرم و سرم لازم باشه بیان خونه برام وصل کنن علائم بچه هاتون چی بود دکتر رفتین و چند روزه خوب شدن 

وان لایت واسه خانومای باردار ممنوعیت نداره ؟ بدبختی هفته دهمم لکه بینی و استراحت مطلقم گفتم ببینم اگ ...

وان لایت از پزشکتون بپرسید ،بچه ها بی اشتهایی دل پیچه حالت تهوع تغییر رنگ مدفوع