2777
2789
عنوان

کیا بعد سالها باردارشدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5123 بازدید | 127 پست
سلام، شما از اصلاح سبک فلورا استفاده کردید؟ با اصلاح سبک فلورا خیلی ها باردار شدن مشکل دارها هم تشکی ...

ممنون بابت پیشنهادتون .استفاده کردم بی فایده بود چون نقص سیستم ایمنی دارم باید داروهای کورتون و سرم های ای وی ای جی استفاده کنم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
. 🟧🟨🟧🟨🟧🟨 🔴لیست هشتک تدریس های داخل گروه #قوانین_گروه #تاثیر_دعا_در_فرزندآوری #نحوه_است ...

ممنون عزیزم .خداخیر و برکتت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون بابت پیشنهادتون .استفاده کردم بی فایده بود چون نقص سیستم ایمنی دارم باید داروهای کورتون و سرم ...

سلام، ببخشید یعنی مشکل ایمونولوژی دارید؟ 

از کجا متوجه شدید؟ همون مشکلی که رحم زن اسپرم مرد رو ویروس شناسایی میکنه و دفع میکنه به جای ترکیب شدن با تخمک؟ 

سلام، ببخشید یعنی مشکل ایمونولوژی دارید؟  از کجا متوجه شدید؟ همون مشکلی که رحم زن اسپرم مرد رو ...

بله عزیزم .و حتی اگه جنین هم تشکیل بشه اون را تا قبل ۴ماهگی سقط میکنه 

ممنون جواب دادید، یکی از دوستان من 20 سال ازدواج کرده باردار نشده ازش سوال کردم این آزمایش و تا حالا داده یا نه میگه ندادم هم خودش هم همسرش هیچ مشکلی ندارن ناباروری بدون علت دارن ولی تا حالا باردار هم نشده که سقط بشه تو همین سایت یکی هم بود تو اصفهان میگفت منم باردار نمی‌شدم هیچ سقطی هم نداشتم رفتم دکتر ایمونولوژی برام آزمایش نوشت که هزینه اش بالا بود و جواب آزمایش طول می‌کشید بیاد که من این مشکل و داشتم بهم دارو داد و گفت باید چند ماه جلوگیری کنی و بعد چند ماه اقدام کرد و باردار شد، گفتم شاید مشکل دوست من هم این باشه و هیچ دکتری این تست و ازش نخواسته، شما دکتر زنان بهتون گفت برید پیش متخصص ایمنی؟ 

من چیش دکتر زنده دل ویزیت شدم خیلیا برای ناباروری جواب گرفتن ۱۵سال ناباروری ولی با یک‌دوره مصرف دارو ...

سلام، ببخشید شما پیش دکتر زنده دل رفتید چطور بود کارشون؟ نتیجه گرفتید؟ 

ممنون جواب دادید، یکی از دوستان من 20 سال ازدواج کرده باردار نشده ازش سوال کردم این آزمایش و تا حالا ...

ن عزیزم من خودم سرخود رفتم و دقیقا به همین دلیل تابحال باردارنشدم .ب دوستتون بگو حتما حتما این ازمایش را بده به اضافه ازمایش انتی تیپو. اونقدراهم ک فکر میکنید قیمتش بالانیس من ماه پیش با بیمه سلامت ۴۲۰۰ دادم .حتما با تامین اجتماعی خیلی کمتر میشه.

الان هم متوجه شدم مشکل دارم .ب  دوستتون بگید شاید گره از کارش بازشد و من را هم دعاکرد .درضمن بهش بگو قبلش بره نافش را چک کنه که شاید افتاده باشه اگه افتاده جا بندازه.

تهران.. باشه اگه یادم بمونه که نمیمونه خودت بهم پیام‌بده یکی دوماه دیگ  من اصلا پریود نمیشم ا ...

عزیزم خوبی؟من جواب ازمایشم اومد و برخلاف تصورم سی دی مارکرهام مشکل داشت و گفت ب همین دلیل تابحال باردارنشدم .

شما تاحالا ازمایش ایمنی و انعقادی و انتی تیپو دادی؟

از طب سنتی جواب گرفتی؟

ن عزیزم من خودم سرخود رفتم و دقیقا به همین دلیل تابحال باردارنشدم .ب دوستتون بگو حتما حتما این ازمای ...

ممنون عزیزم از راهنماییت بهش میگم البته دیگه بنده خدا نا امید میگه 46 سالم برم به دکتر چی بگم البته هنوز پریود میشه 

ممنون عزیزم از راهنماییت بهش میگم البته دیگه بنده خدا نا امید میگه 46 سالم برم به دکتر چی بگم البته ...

تومرکز ناباروری اصفهان ۳سال  پیش ک میرفتم ی خانم ۴۴ساله دوقلو پسر دنیا اورده بود بعد ۲۸سال ناباروری .

بگو ناامیدنباش همش روهم ۳ماه زمان میخواد و بعدش باردار میشی .

عزیزم ناراحت شدم انشالله که زود زود بادار میشی من انقدر اطرافم معجزه دیدم که یقین دارم بهترینارو برامون میخواد 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عزیزم ناراحت شدم انشالله که زود زود بادار میشی من انقدر اطرافم معجزه دیدم که یقین دارم بهترینارو برا ...

منم مثل شمام .امیدم به خداست و بعدخداهم به خداست.

راضیم ب رضاش

ن عزیزم من خودم سرخود رفتم و دقیقا به همین دلیل تابحال باردارنشدم .ب دوستتون بگو حتما حتما این ازمای ...

سلام عزیزم..ببخشید ما هم مشکل ناباروری داریم.به نظرت برم پیش دکتر ایمونولوژی مثل شما؟

سلام عزیزم..ببخشید ما هم مشکل ناباروری داریم.به نظرت برم پیش دکتر ایمونولوژی مثل شما؟

سلام گلم .مشکل ناباروریتون چیه؟چندسال اقدامی؟تاحالا چه کارهایی انجام دادی ک ناموفق بوده؟ سابقه بارداری یا سقط نداری؟