2777
2789
عنوان

کیا بعد سالها باردارشدن؟

5116 بازدید | 127 پست

من امشب بعد ۵سال اومدم دوباره نی نی سایت 

هیچوقت فکر نمیکردم ۷سال منتظر بچه باشم😔 

میشه با دل های پاکتون برام دعاکنید .محتاج دعاتونم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله توام به وقتش باردار میشی:")))غصه نخوریاااا زمان خداا خیلییی دقیقه

گاهی اوقات رسیدن در رها کردنه٪)

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

نسخه #امام_رضا(ع) برای #فرزندآوری

#روزه_اول_محرم‌

ریان ابن شبیب روایت کرده که من روز اول محرم خدمت حضرت علی بن موسی الرضا (ع) رسیدم. حضرت فرمودند :

ای پسر شبیب آیا امروز را روزه گرفته ای؟

عرض کردم نه یابن رسول الله !

فرمودند : امروز روزی است که #زکریا پروردگارش را خواند و گفت:

پروردگارا فرزندی پاک به من مرحمت بفرما، همانا تو دعای بندگان را می شنوی.

حق تعالی دعای او را مستجاب فرمود و در حالی که حضرت زکریا در محراب بود به ملائکه امر فرمود  تا او را ندا کردند و گفتند:

خدا بشارت می دهد تو را به #یحیی.

سپس امام رضا(ع) فرمود: هر که امروز را #روزه بدارد و سپس برای #فرزنددار_شدن دعا کند دعای او مستجاب می گردد، چنانچه دعای زکریا مستجاب شد

عزیزم مشکلتون چیه 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
هیئت خواهرانم شد ۷ سال حال دلم گرفته 

منم دقیقا ۷سال تموم شد و وارد ۸سال شد.

تاحالا دنبال درمان رفتی؟

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من بعد ۵سال بعد اقدامم و ۶سال بعد ازدواج با آی وی اف باردار شدم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم