2777
2789

کتابِ سینوهه

یکی از بهترین کتابهاست که تاحالا توی عمرم خوندم

سینوهه یه پزشک مصری بوده که خاطرات سفر خودش به کشورهای قدرتمند و بزرگ اون دوره رو برای فرمانده مصر نوشته و  

تمام عقاید مذهبی و رسومات مردم اون زمان درش هست بعلاوه خود سرگذشت سینوهه که یه دانشمند و حکیم بوده

و نکته جالبش تعمیم پذیری با یسری اتفافات زندگی امروزه ماست که هزاران سال پیش وجود داشته

۲جلده ولی به قدری داستانش جالبه که اصلا براتون خسته کننده نیست؛پیشنهاد می کنم حتی پادکست یا پی دی اف این کتاب رو دانلود کنید و بخونید

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

آرع خیلی قشنگه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب چهار اثر از اسکاول شین هم خیلی خوبه چند روزه دادم از طاقچه گوش میدم خیلی اثرگذاره

عالیه،انگاری مقدسه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
کتاب چهار اثر از اسکاول شین هم خیلی خوبه چند روزه دادم از طاقچه گوش میدم خیلی اثرگذاره

کتاب خوبیه ولی متاسفانه روانشناسی زردهست

اگه سبک این کتاب رو دوست دارین کتاب شفای زندگی لوییز هی رو بهتون پیشنهاد میدم؛کتاب خوبیه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

منم قبلا خوندم اما میگن ذبیح الله منصوری کتاباش زیاد موثق نیست پیازداغش رو زیاد میکرده

چه جالب

منم ترجمه ذبیح الله منصوری رو خوندم

مترجم های دیگه ای هم ترجمه اش کردن مثل مسعود قاسمی

ممنون. میذارمش تو لیست خریدم🌱

خواهش می کنم عزیزم

بله حتما بخونیدش واقعا کتاب مفیدیه👌🏼🌺

منی که گوشیم خرابه چ کنم 😤

میتونی عضو کتابخانه عمومی بشی یا کتابخانه دانشگاه/مدرسه تون