2777
2789
عنوان

این حکایت ملت ما هست.....

182 بازدید | 11 پست

که یه دکتر رو انقدر بالا میبریم که به خودش جرئت میکنه بددهنی کنه به خانم که جای مادرش هست

یا مامانم ازش پرسبد گفت یادم رفته برگه ازمایش بیارم گغت برو بیرون بیرون هروقت اوردی بیا وقتی بهم اعتماد نداری(راهمون دوره پول تاکسی زیاد میشه) مامانم خیلی ازش خواهش کرد

من خودم یه دانشجوی پزشکی مشاورم هست جواب سلام که نمیده بعد مودبانه چیزی بهش گفتم، گفت این چه طرز حرف زدنه

توی همه مشاغل آدمهای خوب و‌ بد هستن…

هر چند ک نسبتشون متفاوته

میبینید رفتارشون درست نیست دیگ هرگز نرید سمتشون

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙁

شد شد،نشد میرم خودمو از رو مبل پرت میکنم پایین...:/‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..!   منو با عینک دودی دفن کنید نور به قبرم میباره اذیت میشم... انقد حرفه ای دروغ میگید ک حتی خود شیطانم گردن نمیگیره...آنابل ترسناک نبود فقط اسنپ چت نداشت... "ای غم تو بروگوشه کناریبنشین"    سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند!... بقول سورنا : دیگه خاطرم نیس زندگی کجاس!!... ، نیم کیلو شیرینی بخرید با خودتون اشتی کنید معلوم نیس تو امضا ها تون باکی میجنگید بخدا کسی کاری باهاتون نداره 😂😂💔

حق والا اینقدر بالاش میبینن ک انگار کیع اونم ی الدنگ مث بقیه حالم از اون خودشیفته های تازه به دوران رسیده بهم میخوره و همچنین از اونایی ک اینقدر پرروش کردن

مبیناتونم یه دختر نیمچه کوچولو در قالب شادی و خوشحال بودن🖤☺️درضمن پروفایل خودمم