2777
2789
عنوان

دماغ عملیای قدیمی میشه بیاید🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 35 پست
من ۴ سال شد عمل کردم  تقریبا ۶ ماه تا ۸ ماه طول میکشه تا دماغ رو فرم بیاد من دماغم خیلی سفت بو ...

عزیزم ببخشید یسوال دارم ازت من دوماهه عمل کردم 

وقتی جلوی کولر میشینم بینیم میگیره و یا کیپ میشه 

نگرانم نکنه این مشکل همیشگی بمونه 

یا تو سرما و زمستون بدتر بشه واسه یه دماغ عملی🥺

شما هم این مشکلو داشتین 

تو سرما و زمستون مشکلی ندارین و عین دماغ قبلی باهاش راحتین ؟؟

من خیلی نگرانم 

عزیزم ببخشید یسوال دارم ازت من دوماهه عمل کردم  وقتی جلوی کولر میشینم بینیم میگیره و یا کیپ می ...

من فلفل میخورم دماغم فوری ابریزش میگیره همین الانشم

طبیعیه نگران نباش

و این که من سال اول که عمل کردم تو سرما دماغم درد میگرفت اما سال های بعد چون دماغم جوش گرفت خوب شد

من بخیه داخل بینیم و هنوز نگرفتم چون میگن اگه بگیرین فرمش به مرور خراب میشه

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرفتگی و کیپی نداشتی؟؟؟ کی برطرف شد کامل

میگم تا ۶ ماه اول دهنم باز بود چون دماغم کیپ بود همش

به مرور رفع شد نگران نباش

چقد هزینه عملت شد؟؟من۴؛ نیم داده بودم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

میگم تا ۶ ماه اول دهنم باز بود چون دماغم کیپ بود همش به مرور رفع شد نگران نباش چقد هزینه عملت شد؟؟ ...

واسه من سی تومن شد هزینه ام 

عمل بینی همش استرسه اگه اینطوری میدونستم هرگز عمل نمیکردم هر روز یه داستان داریم 

واسه من سی تومن شد هزینه ام  عمل بینی همش استرسه اگه اینطوری میدونستم هرگز عمل نمیکردم هر روز ...

اره استرسش زیاده اما ارزش داره