2777
2789
عنوان

دماغ عملیای قدیمی میشه بیاید🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 35 پست
به خاطر ورمه معمولا  چون داخل بینی بخیه میخوره و حین عمل دستکاری میشه ، کم کم ورمش بره عادی میش ...

ابجیم میگه صدات همونه ولی خودم موقع تکلم حس میکنم صدام میره تو گلوم و براحتی قبل نیستم 

ان شاالله همینطوریکه شما میگید باشه 

چون فکرمو واقعا درگیر کرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مرور خوب میشه نگران نباش  بدن با بدن هم فرق داره  ۶ ، ۷ ماه زمان بده

ابجی چرا دوبار عمل کردی 

خدایی خییییلی عمل سختیه 

من اصلا با دماغم راحت نیستم 

دوستام میگن یسال بعد یادتم نمیاد دماغ عمل کردی 

واقعا همینطوره؟؟یا دلداری میدن چون حس میکنم با دماغ خودم راحتتر بودم 🥲

منم چشمام شبیه شیر شده بود😂

من زیر چشم ورم کرده بود خودم و تو اینه شیر میدیدم

هی ناراحتی میکردم میگفتم اون دماغ بزرگم و بیشتر دوست دارم

کم کم ورمم رفت خیلی عوض شدم 

طوری که یه پسر خالم و بعد ۵ سال دیدم 

یه استان دیگه هست

من دیدمش نمیخاستم سللام کنم هی بهم نگاه میکرد

دست اخر

خاهرم دید امد جلو گفت بهم اصلا نشناختمت 

هی میگم خدایا این کی باشه

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

راسی یسوال دارم عزیزم  شما هم اوایل وقتی صحبت میکردین راحت نبودی  نمیدونم چطوری منظور ...

من دهنم باز بود دماغم کیپ

به مرور خوب شدم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

من دهنم باز بود دماغم کیپ به مرور خوب شدم

من صحبت کردنی یجوریه ام خاهر 

نمیدونی چند ماه طول میکشه 

انگار بادماغم راحت نیستم 

دوستام میگن سال بعد یادتم نمیاد دماغت عمله ولی خودم حس میکنم با دماغ خودم راحتتر بودم خاهر 

من صحبت کردنی یجوریه ام خاهر  نمیدونی چند ماه طول میکشه  انگار بادماغم راحت نیستم& ...

الان داخل دماغت هنوز زخمه.کیپ میشه 

به مرور درست میشه 

همه ما این مرحله رو طی کردیم 

نگران نباش

الان داخل دماغت هنوز زخمه.کیپ میشه  به مرور درست میشه  همه ما این مرحله رو طی کردیم  ...

الان دوماهه عمل کردم 

اذیتم خاهر انگار راحت نیستم 

ان شاالله همینطوریکه میگی باشه و همش از ورم باشه 

خدایی الان با بینیت راضی و راحتی؟؟من نگرانم همش🥲

الان دوماهه عمل کردم  اذیتم خاهر انگار راحت نیستم  ان شاالله همینطوریکه میگی باشه و ه ...

اوه تازه عمل کردی نگران هیچی نباش هنوز پر ورم و بی حسیه

اره بابا اوایل دماغ سنگینه انگار

یطوری بود برا منم

من خب موقع خواب چسب میزدم مراعات خیلی کردم 

نتیجش خوبه بمن میاد

اوه تازه عمل کردی نگران هیچی نباش هنوز پر ورم و بی حسیه اره بابا اوایل دماغ سنگینه انگار یطوری بود ...

اره اره هم میگیره هم سنگینه یطوریه اصلا و ببخشید تمیز کردنشم برام سخته

اره اره هم میگیره هم سنگینه یطوریه اصلا و ببخشید تمیز کردنشم برام سخته

ببین تا چند وقت اول با سرم و سرنگ تمیزش کن

توش خیس که بشه با گوش پاک کن راحت تمیز میشه

ببین تا چند وقت اول با سرم و سرنگ تمیزش کن توش خیس که بشه با گوش پاک کن راحت تمیز میشه

چند ساله عمل کردی 

چند ماه طول میکشه تا اذیتاش تموم بشه ابجی و مثل دماغ قبلی خود ادم راحت بشه

چند ساله عمل کردی  چند ماه طول میکشه تا اذیتاش تموم بشه ابجی و مثل دماغ قبلی خود ادم راحت ب ...

من ۴ سال شد عمل کردم 

تقریبا ۶ ماه تا ۸ ماه طول میکشه تا دماغ رو فرم بیاد من دماغم خیلی سفت بود نوکش اصلا چپ و راست نمیشد 

الان میشه