2777
2789

من ۳۷ هفته ۳ روزم ۱۰ مرداد زدن واسم پایان بارداری. 

ن درد کمر لگن شدید دارم تیر کشیدن واژنمم هر روز بیشتر بیشتر میشه مدتش . امروز سرگیجه داشتم طوری ک تعادلم از دست دادم خیلی ترسیدم اینور اونور میرفتم😐😂 

رابطه جنسی یک روز در میون دارم بعد رابطه درد بد پریودی میگیرم تا چند ساعت خوب میشه. ۳۱ تیر معاینه داخلی دارم ‌.

حالا حدس بزنین نی نی چندم میاد ؟🥲😂 ۴۰ هفته رو پر میکنم ؟؟؟

اینم بگین چیکار کنم پر نکنم و بیاد🫠😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بر عکس تو سزارین دومیم بچم از هفته ۳۴ عجله داره بیاد استراحت مطلق شدم الان ۳۶ هفته و‌۳ روزم…رابطه که تو کل بارداری نداشتم تحرکمم کم بود نمیدونم چرا دهانه رحمم نرم شد 😕

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊
من بر عکس تو سزارین دومیم بچم از هفته ۳۴ عجله داره بیاد استراحت مطلق شدم الان ۳۶ هفته و‌۳ روزم…رابطه ...

بستگی به بدن داره عزیزم ان شاءالله ک به خوشی بگذره❤️‍🩹

بستگی به بدن داره عزیزم ان شاءالله ک به خوشی بگذره❤️‍🩹

اره دقیقا… سر بارداری اولم هررررکار کردم برای زایمان طبیعی بچم اصلا پایین نمیومد اخرش رفتم سزارین…انشالله شماهم به موقع و به سلامتی زایمان کنی😘

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊