2777
2789

تو تاپیک پربازدید یه خانمی از خیانت به همسرش گفته و باردارم هست بعد یه عده ازش دفاع میکنن و هرکسی هم به خانمه حرفی بزنه باهاش بحث میکنن از کی تا حالا خیانت اینقدر عادی شده و قرار گذاشتن با یه نفر دیگه تو متاهلی روشن فکر بودن هس ؟

ولی بجاش یکی تاپیک زده بود همسرم خیانت کرده همه میگفتن جدا شو ، به درد نمیخوره ، اخه خیانت زن و مرد نداره هر کسی خیانت کنه واقعا ادم پست و بی چشم و رویی هست ، جنسیت هم نداره 

پس اینقدر عادی سازی نکنید خودتون جای همسرش بودین چه حالی داشتین ؟ با اینکه مجردم ولی یه لحظه فکر به اینکه در اینده همچین اتفاقی واسم بیفته تن و بدنمو میلرزونه ، اون وقت شما میگین اشکال نداره سعی کن جبران کنی ؟ قلبی که شکسته و اعتمادی که از دست رفته رو چطور میشه جبران کرد؟

اگه با حرفم مخالفین لطفا کامنت نزارین همین لازم نیست جبهه بگیرین 👌

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی یاد گرفتن تحت عنوان قضاوت نکن

جمع کنید توروخدا

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد
یه چیزی یاد گرفتن تحت عنوان قضاوت نکن جمع کنید توروخدا

دقیقا هر کسی خانم رو سرزنش میکنه میپرن بش میگن قضاوت نکنید اخه کدوم قضاوت طرف خودش میگه خیانت کردم و این خیلیییی حرفه 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه چیزی یاد گرفتن تحت عنوان قضاوت نکن جمع کنید توروخدا

حالا اگه بدونن قضاوت رو‌با ض مینویسن نه با ز ،بازم دنیا مچکرشون میشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خیانت قابل بخشش نیست چه واسه زن چه مرد خدا واسه هیچ کس نیاره اون خانوم هم ایشالا همسرش بتونه ببخشدش و فراموش کنه مثل خیلی از خانوم ها که به خاطر زندگی سون ی شانس دیگه به همسرشون میدن

ادم حالش از ازدواج و رابطه بهم میخوره وقتی نمیتونید تعهد داشته باشین چرا زندگی یه شخص دیگ رو هم خراب میکنید 😑😑

از صبح دارم حرص میخورم سر اون تاپیک و طرز فکر یه عده ادم هول ...

کدوم تایپیک ندیدم؟

تو پربازدید هست الان 

حالا اگه بدونن قضاوت رو‌با ض مینویسن نه با ز ،بازم دنیا مچکرشون میشه

🤣🤣🤣🤣

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد