سلام عزیزم در مورد همین یوتیوب میخاستم سوال بپرسم اینکه چجوری باید استارت بزنیم چجوری شروع کنیم؟درام ...
سلام عزیزم ، ببین قبل هر کاری حتی قبل ازین که کانالت رو بزنی اول برو تو یوتیوب و آموزش یوتیوب رو سرچ کن و ویدیو ها رو ببین کلی ویدیو تو خود یوتیوب هست که آموزش صفر تا صد یوتیوب رو دادن حتی کلی ایده های یوتیوبی هست. بعدش که تا حدودی یاد گرفتی ، شروع کن کانالت رو درست کن . چون انقد بحثش گسترده ست که نمیشه تو چند جمله تایپ کرد. بعد اینکه به شرایط درآمدزایی رسیدی ( ۴ هزار ساعت بازدید و هزار مشترک) میتونی از طریق شرکت های واسطه درآمدن رو برداشت کنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما بعد چند ماه ب درامد رسیدین و درامدتون ب چ صورته
من بعد دو سال و نیم به درآمد رسیدم. الان ۶ ماهه دارم درآمدمو میگیرم ولی الان خیلی کمه ولی هر ماه یه ۱۰ دلار میره بالاتر 😅 البته به مرور خیلی بالا میره