2821
2789
عنوان

شوهرم بدون من میخواد بره جشن عقد

318 بازدید | 28 پست

من شوهرم قبلا یه شریکی داشت هفت سال قبل و به مدت چهارماه هم من عصرا میرفتم و حسابدارشون بودم و معاشرت داشتم بالاخره باهاش بعدش کلا شراکتشون که تموم شد دوستی خودشونم در حد سلام و علیک شد و دیگه خیلی صمیمی نبودن. امشب جشن عقد همین دوستشه و روی کارت نوشته حضور فلانی(همسرم با خانواده) عقدشم خیلی بزرگ و شلوغ و مفصل هست و حتی به کلی از مشتری ثابت هاش هم کارت داده و نوشته با خانواده و چند نفر تو اطرافیان چون صرفا شوهرشون مشتری این اقاس  و کارت داده دارن میرن بعد شوهرم منو نمیبره میگه نمیخواد بیای و پشت تلفن و حضوری که دیدمش (صبح رفته کمکش میوه هارو تحویل تالار داده) نگفته اصلا به خانومتم بگو بیاد یا هرچی و اصلا حرف تورو نزده و عقدم که مختلط نیست که من پیشت باشم میری اونجا زنونه تنهایی (تنها نیستم و چند نفر اطرافیان که بالاتر نوشتم هستن و اصلا نمیشناسن و دارن میرن) من میگم دوس دارم بیام میگه دوس ندارم جایی که حساب نداری بیای و سبک شمرده میشه و خلاصه محکم میگه نیا (خودشم جشن عروسی یا عقد دوستان من که کارت میدن فقط منو میرسونه و نمیاد داخل میگه نمیشناسم بیام چیکار و از من همین انتظار رو داره) ولی دو ماه غم محرم داره میاد و دلم میخواد یه جشن برم قبلش یکم روحیم ام عوض‌شه. شما میگید اون درست میگه یا من؟ جای من بودید چیکار میکردید؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.