2821
2789
عنوان

شوهرم بدون من میخواد بره جشن عقد

318 بازدید | 28 پست

من شوهرم قبلا یه شریکی داشت هفت سال قبل و به مدت چهارماه هم من عصرا میرفتم و حسابدارشون بودم و معاشرت داشتم بالاخره باهاش بعدش کلا شراکتشون که تموم شد دوستی خودشونم در حد سلام و علیک شد و دیگه خیلی صمیمی نبودن. امشب جشن عقد همین دوستشه و روی کارت نوشته حضور فلانی(همسرم با خانواده) عقدشم خیلی بزرگ و شلوغ و مفصل هست و حتی به کلی از مشتری ثابت هاش هم کارت داده و نوشته با خانواده و چند نفر تو اطرافیان چون صرفا شوهرشون مشتری این اقاس  و کارت داده دارن میرن بعد شوهرم منو نمیبره میگه نمیخواد بیای و پشت تلفن و حضوری که دیدمش (صبح رفته کمکش میوه هارو تحویل تالار داده) نگفته اصلا به خانومتم بگو بیاد یا هرچی و اصلا حرف تورو نزده و عقدم که مختلط نیست که من پیشت باشم میری اونجا زنونه تنهایی (تنها نیستم و چند نفر اطرافیان که بالاتر نوشتم هستن و اصلا نمیشناسن و دارن میرن) من میگم دوس دارم بیام میگه دوس ندارم جایی که حساب نداری بیای و سبک شمرده میشه و خلاصه محکم میگه نیا (خودشم جشن عروسی یا عقد دوستان من که کارت میدن فقط منو میرسونه و نمیاد داخل میگه نمیشناسم بیام چیکار و از من همین انتظار رو داره) ولی دو ماه غم محرم داره میاد و دلم میخواد یه جشن برم قبلش یکم روحیم ام عوض‌شه. شما میگید اون درست میگه یا من؟ جای من بودید چیکار میکردید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

2823
2791
2779
2792