2777
2789

بچه ها میشه اگه اطلاعاتتون دقیقه راهنماییم کنید حقیقتا یکم ترسیدم 

سه تا گربه متفاوت خیابونی تو سه تا فاصله زمانی متفاوت دستمو چنگ زدن،فکر‌نمیکردم ممکنه خطرناک باشه و همون موقع سریع نرفتم واکسن هاری و کزاز بزنم 

چند ماهم گذشته ازشون ،هیچ علائمی هم نداشتم 

فقط یکی از گربه ها چنگشون یکم عمیق تر بود و خون اومد،بقیه گربه ها چنگشون سطحی تر بود 

الان باید به کجا مراجعه کنم؟ 

و اینکه میتونه خطرناک باشه واسم؟

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد از مدتها دیگه چه خطری می‌تونه داشته باشه؟؟؟

منم از همین میترسم که یعنی چون هیچ علائمی نداشتم پس دراینده هم خطرساز نمیشه واسم!؟

اخه تو گوگل زده بود ممکنه ماه ها بعد علائمش ظاهر بشه😑

وای من دو روز بعد خراش گربه رفتم واکسن زدم.توی بهداشت یه آقایی نمیدونی چیکار می‌کرد.پدرمو در آورد خی ...

اما شما فکر نکنم دیگه برات خطر داشته باشه.احتمالا هاری نداشتن.اما واسه اطمینان برو بگو بهشون.

در طول تاریخ فقط ۳ نفر از هاری زنده موندن.

البته شما دیگه نداری.اما برو دکتر حتما

وای من دو روز بعد خراش گربه رفتم واکسن زدم.توی بهداشت یه آقایی نمیدونی چیکار می‌کرد.پدرمو در آورد خی ...

اوه😑 

باشه عزیزم مرسی ازت

هیچی دبگه 

ولی همون موقع باید می رفتی و واکسن هاری رو نوش جان می کردی 

الان هاری زیاد شده ... شوخی نگیر 

هررساعت از شبانه روز بری برات رایگان تو دونوبت می زنن .

دخترمو گربه مریض چنگ زد ۸ تا واکسن بهش زدن .‌. البته حق دخترم بود چون مدام با گربه ها ی خیابونی بازی می کرد.  

منم از همین میترسم که یعنی چون هیچ علائمی نداشتم پس دراینده هم خطرساز نمیشه واسم!؟ اخه تو گوگل زده ...

راستش من اطلاعات علمی ندارم، ولی از روی تجربه میگم که فکر نمی‌کنم بعد از مدت طولانی دیگه خطری وجود داشته باشه، چون خیلی با گربه سر و کار دارم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
وا😐  سه ساله با گربه ها هستم  اینقدر دستمو زخم کرده و گازم گرفته  چیزیم نشده  ...

گربه خیابونی یا خونگی عزیزم؟

ببین منو سه بار گربه خیابونیا چنگ انداختنا 

والا تو سایت چیزای خوبی ندیدم از هاری و کزاز که میتونه از گربه ها‌منتقل بشه،تو گوگلم که گفته بود خطرناکه ،حقیقتا یکم ترسیدم😑