2777
2789

پسر خوبی بود اما متوجه شده بودم ک حدود ده سال قبل مشروب میخورده و تفریحی تریاک استفاده میکرده...

پدرشونم استفاده میکردن کلا...ولی خب توی شهر ما این مسئله خیلی طبیعیه و اکثرا دارنش...

ما تحقیق کردیم و متوجه این مسئله شدیم ولی خب اون اقا تغییر کرده بود و ورزش حرفه ای میکرد

همش فک میکنم اشتباه کردم گفتم نه💔 وضعیت مالیش شغلش چهرش همه چیزش باب دلم بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره اشتباه کردیمشروب که همه میخورن الان😂

ما تو خانوادمون نداریم اخه فک کردم نمیتونم کنار بیام باهاش چون برا اونا خیلی طبیعی بود...ولی میگف من دیگ گذاشتم کنار

ما تو خانوادمون نداریم اخه فک کردم نمیتونم کنار بیام باهاش چون برا اونا خیلی طبیعی بود...ولی میگف من ...

ماهم اصلااااا تو خانوادمون نبود

ولی ازدواج کردم خانواده همسرم اینمدلی بودن

و اتفاقا کنار اومدم و دبدم که چیز خاصی نیست اصلا و تو ذهن ما بزرگش کردن

محبت بین ما کار خدا بود، ازینجا من خدارا میشناسم

اثرمشروب تا۷۰نسل میرسه حیفه آدم زن شرابخواربشه قبحش ریخته پیشش ممکنه بازم بره سراغش بعدا

پس الان فقط ایرانیا سالمن حتما و میرن بهشت؟

تو امریکا و انگلیس و المان و ....... همه نسل ها چون شراب خوردن ژنشون خرابه؟؟؟

محبت بین ما کار خدا بود، ازینجا من خدارا میشناسم

از کجا فهمیدی ده سال پیش اینجوری بوده؟ خودش گفت؟

به نطرم اشتباه نکردی چون وقتی میگی برا خانوادشون عادی بوده، ریسکیه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

پس الان فقط ایرانیا سالمن حتما و میرن بهشت؟تو امریکا و انگلیس و المان و ....... همه نسل ها چون شراب ...

تو خود خارجشم میدونن ضرر داره و چیز خوبی نیستش

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

پس الان فقط ایرانیا سالمن حتما و میرن بهشت؟تو امریکا و انگلیس و المان و ....... همه نسل ها چون شراب ...

ببین اصلا مسئله این نیس

مسئله برای من بیشتر این بود ک توی خانوادشون خیلی چیز طبیعیه...مثلا شوهر خواهرش بااینکه کارمند بانک بود اما تریاک استفاده میکرد متوجهی؟ ترسم این بود ک خب این مسئله اصلا خط قرمز خانواده اینا نبود و من دلم نمیخواس حتی ی درصد ی شوهر معتاد داشته باشم💔😔

از کجا فهمیدی ده سال پیش اینجوری بوده؟ خودش گفت؟به نطرم اشتباه نکردی چون وقتی میگی برا خانوادشون عاد ...

ببین یکی از اشناهاشون گف وقتی تحقیق رفتیم گف ۳.۴سال درگیر تریاک بوده و بعد برای ترک مشروب این کلاسای naفک میکنم شرکت میکرده...بعد بابای من رفت همون محل کلاسا ک برگزار میشد از خود مسئول اونجا تحقیق کرد گف ک مشکلش حاد نبوده و درگیری جزیی بوده ولی مث اینکه واقعا شرکت میکرده 💔